Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

BIVŠI PARTNER ANE ĆURČIĆ ULAZI U ZADRUGU?

Objavio: RHT
11/03/2023 3:30 PM

Zadrugarima bi uskoro trebalo da se pridruži bivši partner Ane Ćurčić, kako se navodi.

Foto: Printscreen YT

– Još niko nije imao prilike od medija da upozna Aninog bivšeg partnera, ali sprema se nešto na šta publika neće biti spremna. Za sada još uvek anonimni partner Ane Ćurčić, spreman je da u javnost iznese sve ono o čemu je ćutao. Između ostalog, on je bio Ani rame za plakanje kada je imala problema sa Zvezdanom, jer su posle svega ostali u sjajnim odnosima i dobri su prijatelji.

Pomagao joj je kada je zbog Zvedana imala velike porodične probleme, a često je odlazila kod njega u stan kako bi prespavala kada bi tokom noći nastao haos. On zna sve njene tajne i spreman je da stane na Aninu stranu, a da Slavnića postavi na svoje mesto, jer nema lepo mišljenje o njemu. Smatra da niko, pa ni Ana, nije zaslužio da je neko tako javno bruka na televiziji sa nacionalnom frekvencijom – zaključuje dobro obavešten izvor.

Foto: Screenshot Zadruga

Najaktuelnija rijaliti trojka Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić ne prestaju da iznenađuju domaću javnost svojim ponašanjem u “Zadruzi“. Kako navodi dobro obavešten izvor za “Super TV“, uskoro se očekuje ulazak bivšeg partnera Ane Ćurčić, čije se ime za sada još uvek drži u tajnosti.

Foto: Printscreen instagram

– Ana je svojim ulaskom skrenula pažnju domaće javnosti i svi pričaju samo o njoj. Svojim ponašanjem, ali i kontroverznim činjenicama iz života sa Zvezdanom Slavnićem, koje iznosi u javnosti, postala je nepresušna tema. U javnosti su počeli da se oglašavaju bivši Anini partneri, a među njima je prvi istupio Aca Bulić koji je do detalja izneo Ćurčićkinu potresnu priču u javnost. Kako je produkcija svesna, da ljubavni trougao intrigira čitav region, odlučili su da tajno pregovaraju sa još jednim Aninim bivšim partnerom čije se ime drži u strogoj tajnosti – priča dobro obavešten izvor.

Foto: Printscreen Youtube

– Još niko nije imao prilike od medija da upozna Aninog bivšeg partnera, ali sprema se nešto na šta publika neće biti spremna. Za sada još uvek anonimni partner Ane Ćurčić, spreman je da u javnost iznese sve ono o čemu je ćutao. Između ostalog, on je bio Ani rame za plakanje kada je imala problema sa Zvezdanom, jer su posle svega ostali u sjajnim odnosima i dobri su prijatelji. Pomagao joj je kada je zbog Zvedana imala velike porodične probleme, a često je odlazila kod njega u stan kako bi prespavala kada bi tokom noći nastao haos. On zna sve njene tajne i spreman je da stane na Aninu stranu, a da Slavnića postavi na svoje mesto, jer nema lepo mišljenje o njemu. Smatra da niko, pa ni Ana, nije zaslužio da je neko tako javno bruka na televiziji sa nacionalnom frekvencijom – zaključuje dobro obavešten izvor za “Super TV“.

Izvor napominje kako se Anin bivši partner boji budućih zastrašivanja nakon rijalitija.

Foto: HYPETV

 Anina kuma Milena Kačavenda trenutno prolazi kroz pakao zbog raznih pretnji koje svakodnevno dobija. Samim tim se i Anin bivši partner na jedan način boji koje bi sve posledice mogao da ima nakon rijalitija. Svestan je da se u rijalitiju čovek teško može zaustaviti kada krene da iznosi pikatnerije i detalje iz prošlosti – priča izvor.

Podsetimo, Milena Kačavenda, kuma aktuelne zadrugarke Ane Ćurčić, otišla je u policijsku stanicu u Zemunu zbog podnošenja krivične prijave zbog pretnji smrću koje dobija poslednjih dana. Naime, nakon što je počela da iznosi informacije iz života Ane i Zvezdana Slavnića, konstantno dobija pretnje smrću. Milena u poslednje vreme iznosi detalje iz života Ane i Zvezdana pre rijalitija Zadruga. Jednom prilikom je tvrdila kako je Slavnić silovao Anu.

Izvor: Espreso

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner