Background adbanner
Background adbanner

Bivši muž Tanju Savić molio da ga ne ostavi! “Ne ostavljaj me, daj mi drugu šansu”!

Objavio: RHT
22/06/2021 8:01 AM

Tanja Savić  u nedelju je konačno stigla u Beograd sa svojim sinovima, a na beogradskom aerodromu su ih dočekali, osim medija, i porodica – sestra Biljana, brat Tomica, kao i njihova deca. Susret dečaka sa porodicom je bio emotivan, a pevačica je rekla da je konačno srećna. Ipak, o mužu nije želela da mnogo govori, osim da nema šanse da mu se vrati.

Tanja Savić i Dušan Jovančević

Kako se saznaje, Dušan je molio Tanju da ostane sa sinovima u Australiji, obećavao je da će se promeniti, da više neće imati ispade i biti ljubomoran, ali ga je ona ignorisala. Savićeva je donela odluku da Dušanu ne oprosti agoniju kroz koju je prolazila 15 meseci. Ona ne može da zaboravi šta se sve izdešavalo, kako je bez njenog znanja odveo sinove na Gold Kost i čak često branio da komuniciraju s njom.

A da Dušan želi da bude s pevačicom, jasno je iz njegove izjave koju je dao za Kurir.

 Volim ih sve troje više nego išta, želim da budemo svi zajedno što pre, kao što bi trebalo – rekao je Jovančević, koji je do samo pre neki dan isticao da je podneo zahtev za razvod braka od Tanje.

Inače, posle leta koji je trajao 26 sati, pevačica je konačno stigla u Srbiju, odakle se sa porodicom uputila ka Smederevu. Kada su ugledali dečake, Tanjina sestra Biljana i brat Tomica poleteli su im u zagrljaj. Svi su od sreće plakali, a pevačicini naslednici su bili malo zbunjeni. Njih je rodbina izvela napolje, a Tanja je u razgovoru za medije otkrila detalje susreta sa sinovima posle godinu i po dana.

Tanja Savić – Foto: Nikola Anđić

– Agonija je gotova. Bilo je mnogo uzbuđenja, suza, sreće. Deca su emotivno reagovala kada smo se sreli, ali ne mogu da objavim snimak zato što smo bili u sudu. Kada sam ih videla, rekla sam im: “Gde ste do sad? Porasli ste”. Oni su samo ponavljali “mama, čekali smo te. Gledali smo kada ćeš da dođeš”. Bili su mnogo uzbuđeni – rekla je Tanja koja samo što nije zaplakala od sreće. Pevačica je rekla da idu u njen stan u Smederevu da proslave sa porodicom, kao i da će tamo živeti sa sinovima.

Tanja Savić-Foto:Nikola Anđić

– Slavićemo, biće ručak za porodicu. Sestra će mi pomagati oko njih. Živećemo u Smederevu. Što se tiče starateljstva, to ćemo tek rešiti. Ne smem ništa dalje da govorim, zbog suda. Najbitnije mi je da sam uzela decu – rekla je pevačica. Naša ekipa pitala je Tanju šta misli o njegovoj izjavi, i željom da budu zajedno, na šta je ona poručila:

Tanja Savić – Foto: Nikola Anđić

– To je njegovo mišljenje. Ne bih da komentarišem Dušana, ne bih da se pomirim s njim. Još ne znam proceduru za viđanje dece, ali sigurno ne želim da ih odvojim od oca, želim da budu srećni. Nije bitno kakve su okolnosti. Neću im uskratiti kontakt sa ocem – rekla je ona.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x