Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

Bivša učesnica Zadruge PUCALA i vitlala oružjem u javnosti! Snimak isplivao na mrežama! HAOS

Objavio: RHT
30/11/2022 6:00 PM

Nekadašnja zadrugarka, Viktorija Viki Miljković vitlala je pištoljem u javnosti, a snimak koji je dospeo u javnost je mnoge šokirao.

Foto: Printscreen

Bivša učesnica Zadruge Viktorija Viki Mitrović ne prestaje da šokira javnost otkad je napustila rijaliti šou-program Zadruga. Nakon šokantnih 18+ fotografija koje su osvanule u javnosti, Viki je sada otišla korak dalje, kada je vitlala pištoljem.

Viktorija Mitrović je podelila čitav niz snimaka na kojima drži pištolj u rukama, vitla njim i puca, pri čemu se na jednom od snimaka to odvija na poljani, dok u drugom snimku pištolj drži u ruci tokom vožnje kolima.

“Oduzmite ovoj ženi pištolj, je l’ ona zna da je to protivzakonito?!”, “Bože sačuvaj, od ove ništa pametno”, “Jeste li sigurni da je ovo pravi pištolj?!”, “Ma, kakav crni pištolj, ovo neka igračka za decu”, “Devojka se zabavlja, iskulirajte malo”, “I da je pravi i da nije, puca na poljani gde nema nikoga, tako da smirite se”, nizali su se podeljeni komentari na Tviteru.

Foto: Printscreen

Viki je dospela u žižu javnosti nakon turbulentne veze sa Markom Osmakčićem, a njihovu ljubav su obeležile burne svađe, tuče, ali i prekid trudnoće. Viki se našla u centru skandala kada je Markova porodica lažirala smrt njegovog oca kako bi ga izvukla iz Zadruge, nakon čega je ona odlučila da ode na abortus. Posle napuštanja rijalitija Viki i Marko su se pomirili, ali su sada zvanično završili. Marko je nedavno objavio intimne snimke iz kreveta s popularnom starletom.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner