Background adbanner
calendar

Ponedeljak 11. Decembar, 2023

BIVŠA STRIPTIZETA POKAZALA TETOVAŽE PO TELU: “Tetovirala sam nešto posebno”, a svi gledaju u jedan detalj! (FOTO+18)

Objavio: RHT
16/07/2023 7:45 PM

-Bilo mi je zabranjeno da tetoviram dok sam bila striptizeta, ali sam našla način da to zaobiđem, kaže Ejmi Li iz Eseksa (48) i otkriva svoju impresivnu kolekciju tetovaža i modifikacija tela.

Foto: Printscreen Instagram

Ali mnogi ljudi ne vide tetovaže, samo bulje u njeno bujno poprsje. Žena koja se šali da prolazi kroz ‘krizu srednjih godina’ došla je do izražaja tako što je svoje telo obložila umetničkim delima – pa čak i svoj intimni deo ukrasila mastilom.

Ova 48-godišnjakinja je 15 godina bila plesačica u lancu striptiz klubova i kaže da u to vreme nije bilo dozvoljeno imati nikakve tetovaže.

– Morate da izgledate na određeni način, inače ćete se zatvoriti pred drugima. Dakle, morate biti privlačni svima. Tako da sam bila ono što bi svaki momak verovatno voleo. Kad sam otišala odatle, pomislila sam da više ne moram biti takva. Konačno mogu da budem šta god želim. Tako da sam većinu tetovaža napravila za skoro dve godine. I stavila sam pirsing na lice, pa možda imam krizu srednjih godina, ne znam – rekla je Ejmi.

S obzirom da je tek nedavno počela da se tetovira, Ejmi već ima impresivnu kolekciju tetovaža. Ima ih na vratu, grudima, rebrima i stomaku, kao i na zadnjoj strani butina…

– Ispod vrata mi je bilo najgore. Čak sam i tetovirala vaginu, ali nije me bolelo koliko me je boleo vrat – priznaje.

Radeći na željenom novom identitetu, podvrgla se i raznim plastičnim operacijama. Kako je ona zapravo partner jedne kompanije za estetsku hirurgiju u Turskoj, dobija popust, a ona to jednostavno doživljava kao odmor. Do sada je imala dva zahvata dojki, liposukciju, dva brazilska podizanja zadnjice, dva podizanja očiju i set furnira.

– Ja sam kao klinka u prodavnici slatkiša i vraćam se tamo ponovo za mesec dana. Mislim da ću napraviti kompletan set novih zuba, a razmišljam, pošto imam skoro 50 godina, i o fejs liftu – dodaje.

Ejmi je rekla da je njeno starenje dovelo do boljeg razumevanja sebe, zbog čega je skratila kosu, prenosi Dejli star.

– Mislim da sada imam dovoljno samopouzdanja za to, dok sam se ranije nekako skrivala iza kose. Uvek sam radila stvari koje su bile malo van okvira i nikada nisam volela da sledim primere – dodaje ona.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner