Background adbanner
calendar

Ponedeljak 22. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TAČKASTA MARA PALA U ZABORAV! Branko šeta novu cicu! (FOTO) DANAS I SUTRA PROVERITE RAČUNE! Evo koja grupa građana dobija novac od države! Saznajte da li i vi spadate u tu grupu TRUDNA JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ!? Evo u kom je mesecu!? OVA DEVOJKA JE RODILA ĆERKICU RADOVANU VUJOVIĆU! Završila je težak fakultet i prirodna je lepotica, a evo koje ime su roditelji odabrali! (FOTO) OGLASIO SE STEFAN KARIĆ! Evo kako je prokomentarisao udaju svoje bivše devojke Jovane PLJUSAK I GRMLJAVINA U NAREDNA DVA SATA Izdato je upozorenje za ovaj deo Srbije, oglasio se RHMZ! (FOTO) TOP LISTA 10 NAJSKUPLJIH GRADOVA NA SVETU ZA ŽIVOT: A evo koju metropolu zovu “GRAD SREĆNIH I BOGATIH” CAR UDARIO NA STANISLAVA! Fotografija koja sve dokazuje! (FOTO) OTIŠLI STE NA MORE DA UŽIVATE, A ONE VAM NE DAJU MIRA! Šta raditi kada opeče meduza? UDALA SE KARIĆEVA BIVŠA! Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević rekli sudbonosno “da” (FOTO) Vučić danas u Kragujevcu! Predsednik će prisustvovati svečanoj inauguraciji novih proizvodnih linija GOLA I ZNOJAVA MATORA, ZOVE NA GREH! Sve pršti, ovo niko nije očekivao! Jovana udarila kontru Aniti (FOTO) POŽAR NA AERODROMU “NIKOLA TESLA”: Gust dim se nadvio nad Surčinom (FOTO) FINANSIJSKI HOROSKOP od 22.7. do 28.7: Devici se smeši NOVI IZVOR prihoda, Jarac je na VRHUNCU uspeha! SVI DETALJI O PREVARI! KATARINA GRUJIĆ RAZVEZALA JEZIK: “Nikada mu ne bih dala drugu šasnu” SUTRA VANREDNO ZASEDANJE SKUPŠTINE! Prva tačka – Deklaracija sa Svesrpskog sabora

BIVŠA DEVOJKA BAKE PRASETA SVA U MODRICAMA! Anja Bla objavila uznemirujuće fotografije povreda (FOTO)

Objavio: RHT
22/07/2024 9:46 AM

BIVŠA DEVOJKA BAKE PRASETA SVA U MODRICAMA!

Anja Bla i Baka Prase nedavno su raskinuli, a sada su se na društvenim mrežama pojavile njene fotografije na kojima joj je leva noga sva u modricama. Influenserka je sinoć objavila uznemirujuće fotografije svojih modrica na telu, tačnije, na nozi. Što je odmah diglo veliku prašinu na društvenim mrežama.

Photo: Printscreen Instagram/anjablaa

– Budući da sam mislila da sam slomila nogu, ovo nije tako strašno – napisala je ona u opisu fotografije koju je postavila. Međutim, kako jwe ova njena objava uznemirila njene brojne pratioce, pa je Anja morala da objasni šta se tačno dogodilo.

foto: prinscreen/instagram/anjablaa

BIVŠA DEVOJKA BAKE PRASETA SVA U MODRICAMA!

Nisam videla ovaj glupi stub dok sam hodala – napisala je Anja na Instagram profilu. I tako na neki način razjasnila da je svom silinom udarila u stub na ulici, da je dobila toliku modricu. A bol je bio toliki da je mislila u prvi mah da je noga slomljena. Ipak njenom srećom, prošla je sa modricom, odnosno masnicom.

foto: prinscreen/instagram/anjablaa

Jeste da sada kada su velike vrućine i kada nosi kratke šorceve ili suknjice nije baš transparentno. Ali moraće da se navikne jer bar deset dana ova povreda neće nestati.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner