Background adbanner
calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIA O PREVARI! Pevačica sve šokirala, progovorila o mužu spomenula i bebu! BRESKVICA SE PRAVDA I VREĐA SVOJU PUBLIKU! Nakon što je dobila kritike na svoje pevanje, pevačica brutalno odgovorila! (FOTO) SRBIJA NA NOGAMA: Oglasio se predsednik Vučić, pa poslao moćnu poruku! “MOGU DA SLUŠAJU ŠTA ŽELE!” Tanja Savić progovorila o sinovima i Desingerici! MIONA I ŠA SPREMAJU PESMU! Hit je spreman, reper je uzeo stvar u svoje ruke LUNA I MARKO POKREĆU NOVI BIZNIS?! Hitno doneli ovu odluku, pa fanove bacili u trans, ovo su svi čekali! (FOTO) RADA MAOJLOVIĆ O BIVŠIM MOMCIMA! Pevačica iznela šokantne detalje, spomenula i Milana Stankovića ODBOJKAŠI SRBIJE JOŠ JEDNOM PORAŽENI NA OI! Slovenci bolji, ali nada ipak nije izgubljena! PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ NAKON DIJAGNOZE! “Osećala sam se malaksalo…!” EKSKLUZIVNO ZA HYPETV PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TELEVIZIJE ZA SREDU 31. JUL! Gledajte reprizu emisije “Male stvari”! Dalila nosi PRAVOSLAVNI KRST na glavi dok Dejan ČITA KUR’AN? Ipak nije promenio veru zbog nje? OVAJ DETALJ svima promakao! (FOTO) OVI GLUMCI IMAJU NAJVEĆE “ALATKE”! Zbog obdarenosti ove svetske zvezde reditelj morao da nađe dublera za njegovu intimnu scenu! JELENA ĐOKOVIĆ POSLALA JASNU PORUKU ZORANI I DAMIRU! Žena najboljeg tenisera sveta nije mogla da sakrije sreću! (FOTO) ANITA SE BAŠKARI U DJAKUZIJU, PIJE ŠAMPANJAC! Anđelo i starleta imaju razlog za slavlje! Troše kao ludi, nerviraju dušmane (FOTO) U ZLATANOVOJ KUĆI OKAČENA SAMO JEDNA SLIKA: “Sinovi treba da znaju odakle HRANA na stolu!” DETALJI O ŽIVOTU Ibrahimovića koje sigurno NISTE ZNALI CITY HYPE: Gastozz o pritvoru i povratku u Beograd! Tanja Savić podržala Desingericu, pa prepričala san o Coroni i Rimskom: “Sanjala sam da im kuvam, nije bilo krompira!”

BILJANA MARKOVIĆ ODGOVORILA KOLEGINICI: “Dragica Zlatić želi da se promoviše preko mog imena”

Objavio: RHT
30/07/2024 2:11 PM

Biljana Marković odgovorila koleginici Dragici Zlatić!

Dragica Zlatić gostujući u emisiji “Pretres” na Hype televiziji komentarisala je kolege, pa spomenula i Biljanu Marković u negativnom kontekstu. Nazvala ju je “ćurkom”, a potom navela da se porodica pevačice bavi vradžbinama. Tim povodom oglasila se Biljana Marković preko svog advokata.

Foto: printscreen/youtube Hype tv/instagram markovic_biljana/ilustracij

Mi vam u celosti prenosimo saopštenje:

Biljana Marković odgovorila Dragici Zlatić!

Poštovani,
Obraćamo Vam se kao punomoćnici gđe. Bijlane Vasić, koja je poznata u medijima kao estradna
umetnica Biljana Marković, a u odnosu na koju ste na Vašoj internet stranici www.hypetv.rs. dana 17. jula 2024. godine objavili članak pod naslovom „Njeni se bave VRADŽBINAMA, a ona je ĆURKA!?” Dragica Zlatić OPLELA po koleginici Biljani Marković!”, na osnovu gostovanja Dragice Zlatić u emisii Pretres na vašoj televiziji i obavili neistinitu informacіju, sa zahtevom koji podnosimo u skladu sa čl. 94. Zakona o javnom informisanu i medijima (“Sl.glasnik RS”, br. 92/2023). Ovaj zahtev se odnosi na tvrdnje i informacije koje su prenete Vašim člankom, a koje je iznela gđa. Dragica Zlatić. Reakciju i odgovor naše klijentkinje prenosimo u celosti, sa zahtevom da se isti objavi na način kako je to regulisano Zakonom.

Biljana o tvrdnjama Zlatićeve


„Na prvu tvrdnju, odnosno uvredu koleginice Dragice Zlatić, odgovaram da ja nisam, kako je to ona rekla, ćurka i da će zbog toga snositi sve zakonske konsekvence. Kada je u pitanju druga tvrdnja, da se moja porodica bavi vradžbinama, izjavljujem da je to apsolutna neistina i da je na taj način dotična uvredila ne samo mene, već i članove moje porodice i da će zbog ove tvrdnje istu morati da dokaže na sudu te da će snositi sve zakonske konsekvence.

U dosadašnjoї karijeri, nikada ni javno, ni privatno, nisam uvredila bilo koju koleginicu ili kolegu, pa ni dotičnu, koju sam ukupno svega dva puta srela u životu i sa kojom nikada nisam imala bilo kakav duži kontakt. Zaključujem da dotična na ovaj način, preko mog imena, želi da se promoviše, što joj neće proći nekažnjeno, a sve u skladu sa zakonom”.
Biljana Marković

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner