Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Bil i Melinda Gejts se RAZVODE! BORBA za 147 milijardi dolara!

Objavio: RHT
09/05/2021 4:00 PM

Bil i Melinda Gejts saopštili su ranije ove nedelje da se razvode i objavili zajedničko saopštenje na društvenoj mreži Tviter. Ipak, izgleda da razvod i podela ogromnog bogatstva neće proteći uopšte prijateljski kao što se pretpostavljalo.

Do medija su došle vesti da je cela porodica stala na Melindinu stranu, što podgreva teorije o preljubi kao uzroku razvoda.

Iscrtane linije u pesku

Sada već bivši bračni par, Melina i Bil Gejts, uvek su držali svoju privatnost dalje od medija. Zato su mnogi poverovali u to da će njihov razvod biti okončan mirno, van očiju javnosti i da će proteći mirno. Međutim, to izgleda neće biti slučaj.

Bil Gejts-Foto:Printscreen

Kako piše TMZ, a prenosi američki Foks njuz, u porodici Gejts sve vri i porodica je “besna na Bila Gejtsa”. Izvor blizak porodici tvrdi da razvod “uopšte nije prijateljski”.

– Melinda i veći deo porodice su veoma besni na Bila, zbog različitih stvari koje je on uradio.

Izvor takođe tvrdi da odluka o razvodu “nije donesena preko noći”.

– Oni su već dugo vremena razmišljali o tome. Mesecima su razgovarali i imali su plan da odluku objave još u martu.

Melinda Gejts je objavila da se povlači iz javnosti na privatno ostrvo. Prvobitan plan bio je da joj se na ostrvu pridruže i deca i još neki članovi porodice – izuzev Bila.

To ukazuje na to da su linije u pesku već povučene i mada javnost dobija tek mrvice informacija, očito je da će borba za bogatstvo od 146 milijarde dolara biti daleko od prijateljskog razlaza kakav su svi očekivali i na koji je ukazivao Gejtsov post na Tviteru.

Bil i Melinda imaju troje dece i do sada, jedina se oglasila najstarija kćerka Dženifer.

“Ovo je vreme izazova za sve nas”

Dženifer Gejts, najstarije dete Bila i Melinde Gejts, razbila je medijsku tišinu i oglasila se na društvenoj mreži Instagram.

Ona je na svom storiju napisala kako su zadnji dani “vreme izazova za njenu porodicu”.

Dodala je kako se bori sa emocijama i kako više neće ništa komentarisati i tražila privatnost.

Melinda i Bil Gejts-Foto:Printscreen

– Još učim kako da se izborim sa emocijama, kao i ostali članovi porodice. Bila bih zahvalna za privatnost i lično neću da bude involvirana u okolnosti koje prate razvod i neću davati izjave.

Iako ona nije napisala ništa više, mnogima je ovo dalo potvrdu da je odluka o razvodu nije donesena zajednički niti u prijateljskom duhu, mada je objava na Tviteru od 3. maja to pokušala da dokaže.

Mediji spekulišu da je uzrok razvoda preljuba, a dve žene se povezuju sa Bilom Gejtsom – En Vinblad i Že Šeli Vang.

Dve fatalne žene

Internetom su počele da kruže glasine kako je Bil Gejts imao aferu sa kineskom preduzetnicom Že Šeli Vang, koja je blisko sarađivala sa Fondacijom Bila i Melinde Gejts.

Ona je oštro demantovala navode da je bila Bilova ljubavnica kao “glasine” a te navode su demantovali i njeni prijatelji kao neosnovane.

Iako se između Bila i Že Šeli Vang ne može naći direktna veza, između Bila i jedne druge žene je moguće uspostaviti direktnu vezu.

Bil Gejts je tokom osamdesetih bio u strasnoj vezi sa En Vinblad, softverskom preduzimačicom sa kojom je nastavio da održava kontakt iako su se rastali 1987.

Ono što je u ovom delu priče čudno je što je Bil nastavio sa bivšom devojkom da ide na zajedničke odmore, čak i pošto se oženio sa Melindom. Bil je u intervju 1997. tvrdio kako su odmori sa En deo predbračnog ugovora, ali na kraju je ustanovljeno da Melinda i Bil nikad nisu imali predbračni ugovor tako da je taj dogovor u najboljem slučaju bio usmen.

Borba za 147 milijarde

Bil i Melinda imaju zajedničko bogatstvo koje se procenjuje na čak 147 milijardi američkih dolara, a uključuje brojne nekretnine, vozni park, umetnine.

Kako njih dvoje nisu potpisali bilo koji predbračni ugovor, po američkim zakonima, sva zajednička imovina deli se na dva jednaka dela, tako da bi Melindi po slovu zakona pripale 73 milijarde dolara. Međutim, zbog same veličine bogatstva i zamršenih finansijskih veza, taj razvod će biti komplikovan, čisto gledano sa finansijske strane.

Bil Gejts je Melindi već prebacio 2, 5 milijardi američkih dolara, kao i određen broj akcija svetskih kompanija ali je to daleko od dela koji joj po pravu pripada.

Izvor: Espreso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133