Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Biković otkrio da li bi oprostio prevaru!

Objavio: RHT
20/04/2021 12:00 PM

Jedan od najpopularnijih i najuspešnijih mladih glumaca, Miloš Biković iako svoj ljubavi život ne eksponira javno, otkrio je da li bi oprostio prevaru, a i prokomentarisao je jednu poznatu frazu o ljubavi.

Miloš Biković-Foto:Printscreen Instagram

– U ljubavi svi su grešni. Zavisi šta je ljubav. Kada kažem stolica, vi ćete svi zamisliti istu stvar. Kad kažem ljubav, svako će imati drugačiju pretpostavku, zato se možda međusobno i povređujemo. Svako ima različitu pretpostavku o ljubavi – rekao je glumac.

Na pitanje da li bi oprostio prevaru, Miloš je poslao sasvim jasnu poruku.

– Jednom me je na ulici šibicar prevario i nisam oprostio – rekao je Bikovi u emsiji “Puls Srbije”.

Miloš Biković-Foto:Printscreen Instagram

Podsetimo, Biković i manekenka Barbara Tatalović nakon godinu dana veze okončali su svoju romansu, a nakon toga Miloš  javnosti nije predstavio partnerku, a možda ipak njegovo srce još nije osvojio niko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner