Background adbanner
Background adbanner

Bijonse na dadilje troši preko 100.000 dolara!

Objavio: RHT
16/06/2021 10:59 AM

Pevačica Bijonse (39)je čestitala rođendan deci na svom veb sajtu. 

Beyonce-Foto:Printscreen Instagram

Objavila je jednostavnu poruku i time obeležila 4. rođendan svojih blizanaca, ćerke Rumi i sina Sira.

– Šta je bolje od jednog poklona… dva – napisala je i poželela im srećan rođendan.

Poruka je na crnoj pozadini sa belim tekstom, bez dodatnih ukrasa. Inače je za Bijonsinu stranicu tipično da uz tekst doda i fotografiju osobe kojoj čestita rođendan ili zbog čije smrti izražava saučešće, ali ovog puta fotografije su izostale.

Tako nastavlja svoju tajnovitost oko blizanaca, koji se retko vide u javnosti i na društvenim mrežama.

Bijonse  je u 2017. godini objavila trudničku fotografiju, kojom je najavila kako ona i njen suprug Džej Zi (51) očekuju proširenje porodice, a zatim je objavila i fotografiju sa jednomesečnim bebama. Nakon tih fotografija i objave imena dece (Rumi i Sir) odlučili su ih držati podalje od očiju javnosti. Starija sestra blizanaca Blu Ajvi (9) češće je viđana sa roditeljima. U jednom je intervjuu Džej Zi objasnio kako su izabrali imena blizanaca.

– Rumi je naša omiljena pesnikinja, pa je to bilo to za našu ćerku. Sir se od prvog trenutka tako nosio, jednostavno je bio: Sir – izjavio je reper.

S obzirom na bogatstvo koje imaju pevačica i njen suprug, deca su imala razne pogodnosti. Blizance i stariju ćerku su čuvale čak šest dadilja. Navodno je svaka od njih imala platu od 100.000 dolara godišnje.

Izvor: Kurir

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x