Background adbanner
calendar

Subota 2. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OŽENIO BIH ANELI, ONA MI JE SVE: Janjuš nikada iskreniji u odnosu sa Ahmićevom BIO JE NAJLEPŠI UČESNIK ZVEZDE GRANDA, DANAS NE LIČI NA SEBE. Kako izgleda Nemanja Stevanović (FOTO) DRAMA NA WIZZ AIR LETU ZA BEOGRAD! Putnici ostavljeni u Francuskoj da se snalaze sami! OPLJAČKAN DEJAN MILIĆEVIĆ: Fotograf otkrio detalje nemilog događaja PRIJA SE SLOMILA U ARENI! Ovako se obratila hrvatskoj publici, ne može da izusti ni reč! MUK U BELOJ KUĆI! Bračni par Erski privukao pažnju učesnika ”Elite”, Zola odmah pecnuo Aleksu: Ako se… (VIDEO) PRIJA SE OGLASILA NAKON INCIDENTA NA KONCERTU U ZAGREBU RHMZ IZDAO DVA NAJNOVIJA UPOZORENJA! Najjači udari se očekuju u ovim delovima Srbije IMA 140 KILOGRAMA, I TVRDI DA MOŽE DA OSVOJI BAŠ SVAKOG MUŠKARCA. Evo kako joj to polazi za rukom (FOTO) INCIDENT NA PRIJINOM KONCERTU! Dečko pao sa bine, hitno ga izveli, u pomoć pritekla i Aleksandra! HITNA DISKVALIFIKACIJA! Ova učesnica je MOMENTALNO proterana iz rijalitija! NEĆETE VEROVATI SVOJIM OČIMA! MREŽE SE USIJALE ZBOG ŽENE SA NAJVEĆIM JAGODICAMA NA SVETU (VIDEO) ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PREKINULA KONCERT PA SE OBRATILA NJEMU! VUČIĆ O SNIMKU MIKETIĆA: “Neko pozove drugare, šmrče kokain i sam se snima, i na kraju sam opet ja kriv!” “NEĆEŠ IZGRADITI SREĆU NA TUĐOJ NESREĆI!” Isprozivali Amidžićevu trudnu devojku (FOTO) POŽAR U ELITI! Nastala OPŠTA PANIKA, DOZIVAJU OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

Bijonse na dadilje troši preko 100.000 dolara!

Objavio: RHT
16/06/2021 10:59 AM

Pevačica Bijonse (39)je čestitala rođendan deci na svom veb sajtu. 

Beyonce-Foto:Printscreen Instagram

Objavila je jednostavnu poruku i time obeležila 4. rođendan svojih blizanaca, ćerke Rumi i sina Sira.

– Šta je bolje od jednog poklona… dva – napisala je i poželela im srećan rođendan.

Poruka je na crnoj pozadini sa belim tekstom, bez dodatnih ukrasa. Inače je za Bijonsinu stranicu tipično da uz tekst doda i fotografiju osobe kojoj čestita rođendan ili zbog čije smrti izražava saučešće, ali ovog puta fotografije su izostale.

Tako nastavlja svoju tajnovitost oko blizanaca, koji se retko vide u javnosti i na društvenim mrežama.

Bijonse  je u 2017. godini objavila trudničku fotografiju, kojom je najavila kako ona i njen suprug Džej Zi (51) očekuju proširenje porodice, a zatim je objavila i fotografiju sa jednomesečnim bebama. Nakon tih fotografija i objave imena dece (Rumi i Sir) odlučili su ih držati podalje od očiju javnosti. Starija sestra blizanaca Blu Ajvi (9) češće je viđana sa roditeljima. U jednom je intervjuu Džej Zi objasnio kako su izabrali imena blizanaca.

– Rumi je naša omiljena pesnikinja, pa je to bilo to za našu ćerku. Sir se od prvog trenutka tako nosio, jednostavno je bio: Sir – izjavio je reper.

S obzirom na bogatstvo koje imaju pevačica i njen suprug, deca su imala razne pogodnosti. Blizance i stariju ćerku su čuvale čak šest dadilja. Navodno je svaka od njih imala platu od 100.000 dolara godišnje.

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner