Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Bez dlake na jeziku! Barbara Bobak o bakšišu!

Objavio: RHT
19/01/2023 10:00 PM

Pevačica Barbara Bobak uvek je iskrena i direktna, pa tako je i ovoga puta bio slučaj. Pričala je o raspravi oko para među kolegama.

Foto: Printscreen Instagram


– Trudim se da budem raspoložena i da sve bude super. Naravno, razlika od pre i sada je to što radim kraće, imam blokove pevanja i za više para – rekla je pevačica, koja se nedugo zatim osvrnula na bakšiš i podelu istog.


Pevačica je gostovala u jednoj emisiji i tom prilikom otkrila kakav je situacija sa novcem na estradi.
Što se tiče kolega i estradnog sveta ne znam šta bih rekla. Ja sam malo ljudi upoznala i nisam neko ko se preterano kreće, zapravo sam jako asocijalna. Većina kolega se postavilo fer prema meni. Ali događale su se i razne ružne stvari, pokušaji reketiranja i ostalo – započela je Bobak, pa je rekla na koji način se događa to reketiranje:


Razne priče su tu, pogotovo oko para kada radite zajedno. Pokušavaju da kradu pare, a ja ne podnosim te rasprave ni o parama ni o čemu. To rade pozante kolege. Jako su samoživi i nemaju poštovanje prema bilo čemu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner