Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

BEOGRAD: U Kumodražu zaplenjeno osam i po kilograma marihuane!

Objavio: RHT
14/03/2023 12:45 PM

Pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP), uhapsili su devojku J. M. (20) i sedamnaestogodišnjeg tinejdžera zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz MUP-a.

Video printscreen

Policija je u Kumodražu zaustavila automobil u kojem su se nalazili osumnjičeni i pregledom vozila pronašla i zaplenila oko 8,5 kilograma marihuane, navodi se u saopštenju.

Osumnjičenoj J. M. određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu, dok je sedamnaestogodišnjak priveden Odeljenju za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner