Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BARBARA BOBAK PODRŽALA DESINGERICU! Pevačica otkrila da bi otišla na nastup repera! CITY HYPE! Ema Radujko ISKRENO o Breskvici! Rasta priznao da ne sluša Desingericu! (VIDEO) HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica”

BEN AFLEK KONAČNO ODLUČIO DA SVE PRIZNA JAVNO! Evo kako mu je zapravo u braku sa Dženifer: “Ne mogu da podnesem, neizdrživo je”

Objavio: RHT
21/06/2024 7:52 PM

Ben Aflek odlučio da sve prizna

Photo: Profimedia

U svom najnovijem razgovoru za “Heart to Heart”, glumac Ben Aflek je otvoreno pričao o životu sa svojom suprugom Dženifer Lopez i izazovima koje donosi njihova slava.

Jedan od trenutaka koji je posebno istakao bilo je njihovo nedavno iskustvo izlaska na predstavu.

-Kad smo stigli i parkirali se, shvatio sam da ćemo zakasniti jer moramo da hodamo dva bloka – ispričao je Ben, osvrćući se na trenutak kada je postao svestan koliko je poznata njegova supruga.

Profimedia

Ben Aflek odlučio da sve prizna

-Dženifer je samo mirno rekla: ‘U redu‘. Tada sam pomislio: ‘O moj bože‘. Oko nas su počeli da se okupljaju ljudi, neko je čak počeo da nas snima. Bilo je kao da smo u središtu velike buke… – dodao je glumac.

Ben i Dženifer nisu bili sami, društvo su im pravila deca iz prethodnih brakova, a budući da su svesni da su globalne zvezde, Ben ističe da nije ljubitelj prevelike pažnje u javnosti.

Photo: Profimedia

-Ja sam prilično stidljiv. Ne podnosim previše pažnje. Mislim da ljudi ponekad zbog toga pomisle da sam stalno namrgođen. Kad mi neko uperi kameru u lice, ne znam kako da se nosim s tim. Ponekad je to zaista nepodnošljivo – priznao je glumac.

Spekuliše se u tamošnjim medijima da su Ben i Dženifer u tajnosti angažovali agenta za prodaju njihove vile u Bel Eru čija vrednost je procenjena na 60 miliona dolara.

Takođe se spominje da se Ben već preselio u drugu rezidenciju u Brentvudu, koja košta 100.000 dolara mesečno, blizu bivše supruge Dženifer Garner.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

“Zvezdan i Andjela ce se pomiriti!” PETRUCI “Sha ce pobediti! Markovo hapsenje je smejurija!”

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner