Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

BANJALUKA: Uhapšeno šest osoba sa kilogramom kokaina!

Objavio: RHT
19/02/2023 3:40 PM

Šest lica uhapšeno je jutros u Banjaluci sa kilogramom kokaina, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Youtube printscreen

Hapšenje je izvedeno prilikom primopredaje droge i, osim oko kilogram kokaina, oduzeti su i veća količina novca, kojim je droga trebalo da bude isplaćena, kao i pištolj, prenosi Srna.

U toku su pretresi više vozila i lokacija koje su koristili uhapšeni.

Uhapšeni su osumnjičeni za krivična dela organizovani kriminal u vezi sa krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner