Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

BAKA PRASE ZAVRŠIO NA SASLUŠANJU?

Objavio: RHT
20/03/2021 9:00 PM

Najpopularniji srpski jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, saslušan je juče u policiji, kako mediji navode.

Bogdan se oglasio i putem svog Instagram profila, objavivši selfi iznad kog je napisao da „kasni u policiju“, a potom dodao još jednu fotografiju iz lifta svoje zgrade neposredno pred saslušanje.

Poznato je već da je Baki Prasetu interventna jedinica policije nedavno zaplenila dva automobila kada su, u noći između 23. i 24. februara, zatekli automobil Lamborghini Urus, nemačke registracije, parkiran na obeleženom pešačkom prelazu u ulici Jove Ilića na Voždovcu.

Zbog činjenice da je automobil koji je registrovan u inostranstvu, bez prisustva vlasnika, vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Pauk je odneo automobil, pošto je vozilo privremeno oduzeto zbog carinskog prekršaja. Podsećamo, 22. februara Bogdanu je privremeno oduzet automobil Porsche Cayenne, koji je takođe bio u carinskom prekršaju.

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner