Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

BAKA PRASE OTKAZAO POMIRENJE SA NIXOM ZIZU-OM JER JE VREĐAO ŽENE I ŽRTVE SILOVANJA! (VIDEO)

Objavio: RHT
09/04/2021 8:00 AM

Jedan od naši najpoznatijih jutjubera Bogdan Ilić poznat kao Baka Prase, objavio je u svom najnovijem videu da otkazuje pomirenje sa Nixom ZiZu-om jer je ponižavao žene i žrtve silovanja.

Jutjuber Baka Prase koji ima 1,92 miliona pratilaca u svom novom videu uradio je retrospektivu emisije Hype televizije u kojoj je učestvovao Nixa ZiZu i davao svoje komentare na neprimerne izjave gosta.

Baka Prase – Foto: Printscreen YT

Inače, u prvih nekoliko sati, Baka Prase je imao skoro 70.000 pregleda i preko 620 komentara.

“Prvo sam se pitala tko je ovaj. Žena koja ga izbjegne , dobila je na jackpotu. Sretna kuca koju ovaj zaobiđe”, “Činjenica je da se Nixa svakim svojim javnim izlaganjem sve dublje ukopava”, ” Ovoj devojci svaka cast sto je ustala i otisla. Ja na njenom mestu bi mu opalila takvu samarcinu za to bedno, jadno, i nadmedno ponasanje da bi se vratio u detinjstvo gde bi poradio na tim traumama zbog kojih je takav”- neki su od komentara objavljenih ispod videa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133