Background adbanner
Background adbanner

Baka Prase imao estetsku intervenciju, pokazao sliku sa mature na kojoj se vidi velika razlika!

Objavio: RHT
29/04/2021 11:00 AM

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, često se, na Instagramu i jutjub kanalu, hvali i ističe svoje mišiće. Međutim, nije oduvek bio takav, što se vidi na fotografiji koju je objavio s mature, na kojoj je skoro neprepoznatljiv.

Bogdan Ilić-Foto:Printscreen

Jedna stranica na Instagramu pokrenula je akciju objavljivanja fotografija s maturskih večeri, a najveću pažnju izazvale su one s početka dvehiljaditih godina zbog neobične mode. Međutim, šou je ukrala slika Bake Praseta sa svečane večeri stara deset godina. U pitanju je mala matura, koju je jutjuber proslavio po završetku osnovne škole, a njegov autfit izazvao je burne reakcije.

Bogdan Ilić-Foto:Printscreen

Na fotografiji Baka pozira u farmerkama, beloj majici preko koje je obukao sivu košulju, a koju je ostavio otkopčanu. Na licu je imao naočare, zbog kojih je gotovo neprepoznatljiv. Ipak, najviše reakcija izazvale su jutjuberove uši, pa su se mnogi pitali da li ih je operisao.

– Kako je Baka Prase imao klempave uši, šta je ovo. Ja mislim da je odradio estetsku intervenciju da ih slepi uz glavu. Sada nema takve uši – jedan je od komentara na Tviteru. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Ilićem, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Izvor:Alo

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Tagovi:

 • Baka Prase
 • matura
 • U TRENDU

  NOVO

  HOROSKOP

  PRATITE NAS

  FACEBOOK

  Facebook Posts

  2 hours ago

  Hype TV
  ,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
  View on Facebook
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x