Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

BAHATO! SANDRA AFRIKA vozila 116 na sat gde je ograničenje 60!

Objavio: RHT
14/04/2021 5:00 PM

Sandra Afrika u emisiji “Ami G Show” otkrila detalje zaustavljanja policije o kojem su brujali mediji. Sad je ispričala šta se zaista desilo i zbog čega je policija reagovala.

Sandra Afrika-Foto:Printscreen

– Ograničenje je bilo 60,  ja sam vozila 116, tražili su mi dokumenta, ja sam pri tom bila u pidžami i sa kumom, nisam bila raspoložena već sam kulturno rekla pišite mi kaznu nisam se svađala i to je to..Ništa strašno – objasnila je pevačica kroz osmeh. 

Pevačice je ranije u emsiji otkrila da se vakcinisala i da nije imala rekaciju

– Pre par dana sam se vakcinisala Fajzer vakcinom, dobro sam podnela – rekla je Afrika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner