Background adbanner
Background adbanner

BAHAĆENJU NEMA KRAJA: Maja URLALA u hotelu, naručivala piće za pićem

Objavio: RHT
25/07/2022 8:00 PM

Posetioci luksuznog hotela u kojem su odseli Petar Peca Raspopović i Maja Marinković su ispričali da je njihovo ponašanje na bazenima u okviru kompleksa bilo krajnje bahato.

Foto: Instagram

– Maja se kreveljila sve vreme i privlačila pažnju. Naručivali je piće za pićem i dozivala osoblje kao da je ona jedini gost. Više od sat vremena snimala se i slikala, a kada su joj deca koja su bila smeštena na ležaljkama pored ušla u kadar počela je da viče na njihovu majku da ih nije vaspitala i da nije trebala da ih rađa ako ne može da ih čuva. Tada je njen dečko prišao roditeljima i izvinio se, a njoj je nešto šaputao na uvo – priča očevidac događaja i otkriva kako su se stvari kasnije odvijale:

Pročitajte i: MARIJA ŠERIFOVIĆ OGOGLILA DUŠU: Poznate devojke nisu za mene!

– Njen dečko je poslao turu pića za roditelje i sokove za decu i tako je izgladio problem. Imala sam utisak da on pokušava da ne privlači pažnju dok se ona trudila da ih sto vise ljudi vidi. Maja se slikala još neko vreme, a onda su otišli – zaključila je jedna od gošći ovog hotela za Kurir.

BONUS VIDEO:

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

3 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x