Background adbanner
calendar

Ponedeljak 11. Decembar, 2023

ATRAKTIVNA VODITELJKA POKAZALA SVOJE VATRENO TELO: Objavila fotke, a komentari samo pljušte (FOTO)

Objavio: RHT
19/04/2023 12:50 PM

Voditeljka objavila fotografije sa letovanja…

Printscreen, Instagram

Teodora Panteli radi za grčku “Nova TV” i Evroliga joj je postala “druga kuća” na fajnal-foru u Beogradu kada je izveštavala tokom šampionske sezone Efesa, dok se nada da će ove sezone doneti sreću Olimpijakosu, inače prvoplasiranom timu u ligaškom delu 2022/23. 

Grčka novinarka Teodora Panteli privukla je ove sezone veliku pažnju na sebe na utakmicama Evrolige, posebno na susretu Crvene zvezde i Panatinaikosa u Atini kada je intervjuisala Nemanju Nedovića.Teodora Panteli inače ima 35 godina i ističe često da je fitnes fanatik, što je očigledno.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner