Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Atmosfera na Novakovoj proslavi dostigla vrhunac! (FOTO)

Objavio: RHT
15/06/2021 12:52 PM

Porodica Đoković je povodom još jedne Novakove pobede na Rolan Garosu upriličila veliko slavlje u njihovom restoranu u srpskoj prestonici.

Novak Đoković-Foto:Printscreen Instagram

Nešto posle 22 časa, na gala proslavi pojavila se i zvezda večeri, najbolji teniser sveta sa osmehom na licu i peharom u ruci, Novak Đoković.

Pevači Mirče Radulović i Aco Pejović su zabavljali Đokoviće i brojne goste, a svojim vokalima, atmosferu su doveo do usijanja.

Izvor: Pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133