Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

ASTROLOZI PORUČUJU: Ova 4 horoskopska znaka će u februaru zaraditi pravo bogatstvo!

Objavio: RHT
17/01/2023 8:30 AM

Njima će zvezde biti naklonjene tokom februara i daće im mogućnost da zarade brdo para.

Foto: Pinterest

BIK

Februar će biti mesec pun mogućnosti za Bikove, koji će morati da izaberu prioritete u bliskoj budućnosti. Početak meseca će biti idealan za proširenje kruga poznanstava i velikih radnih projekata, dok će u poslednje dve nedelje biti korisno posvetiti se svakodnevnim pitanjima vezanim za unapređenje doma.

DEVICA

Device će se u prve dve nedelje februara suočiti sa izazovima, ali je važno da ostanu vredne. U trećoj dekadi meseca, Devicama će biti potrebna maksimalna energija, jer se na poslu može desiti vanredna situacija. Međutim, ne treba se brinuti jer će Device biti u stanju da se nose sa problemima i da ih reše majstorski. Poslednjih dana februara, očekujte lepe finansijske vesti. Savetuje se da se nastavi raditi na sebi i da se čini boljim svoj i tuđi život.

Foto: Pinterest

RIBE

Ribe će tokom celog februara provesti u pokretu i poslu, a zaustavljanje će biti moguće tek krajem meseca. Bićete veoma umorni, ali možete postići ono što ste očekivali. Savetuje se da se dopune rezerve optimizma i zabave okupljanjem najmilijih ljudi za malu kućnu zabavu, posebno za usamljene predstavnike znaka koji će upoznati nove zanimljive ljude pomoću starih prijatelja.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner