Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci. POŽAR U MIRIJEVU! Gust crni dim kulja na sve strane (VIDEO)

EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE ASMINA ZA HYPE: “Ona je majka mog deteta, ja sam u ŠOKU!” Nakon što su procurile slike iz KATALOGA, Durdžić VAN SEBE “Ovo je SRAMOTA!”

Objavio: RHT
02/04/2024 8:28 PM

ASMIN VAN SEBE NAKON FOTKI IZ KATALOGA

U posed HYPE redakcije dospele su ekskluzivne katalog fotografije na kojima je kako se navodi rijaliti učesnica Aneli Ahmić.

Detaljnije pročitajte OVDE.

Asmin Durdžić, Aneli Ahmić/Foto: HypeTV/Yt printscreen zadruga official/TikTok printscreen/aneli_hancy/ Privatna arhiva

Tim povodom ekskluzivno za Hype se oglasio Asmin Durdžić kojeg smo sa ovom vešću zatekli na poslu.

Podsetimo, u gostovanju na Hype televiziji, u emisiji ShowBliz, rijaliti učesnica Ermina Pašović otkrila je da poznaje Asmina te da žive blizu jedno drugom u Austriji.

Ermina Pašović u emisiji ShowBliz
Foto: HypeTV/Teodora Milovanović

Ona je tada šokirala izjavom da ima saznanja da postoje kataloške fotografije Aneli za koje je plaćeno da nikada ne izađu u javnost, kako je navela Ermina u emisiji ShowBliz.


To sam čula, ne tvrdim ništa, ali sam čula. Da Aneli ima fotografije u katalogu, koje su plaćene da se ne objave dok je ona u rijalitiju. To sam čula, ne tvrdim. – smejala se Ermina u emisiji.

ASMIN VAN SEBE NAKON FOTKI IZ KATALOGA

Asmina Durdžića je šokirala ova vest a kada smo mu pokazali fotografije, on je burno reagovao:

– Ja sam u šoku! Video sam sad sve. Nema greške, ja je najbolje poznajem, kad sam video tetovažu na zadnjici sve mi je bilo jasno. – počeo je uznemireni Asmin, pa dodao:

– Ne mogu da verujem koliko je osramotila svoju porodicu i svoje dete za malo slave. – priča nam Asmin.

– Meni je samo moje dete u glavi, samo na nju mislim u trenucima poput ovog. Aneli odavno nije žena koju ja poznajem. Ona će uvek biti majka mog deteta, ali odavno nije žena koju sam voleo. Pokazala je svoje pravo lice, a po ovome što gledam i više od lica! Ovo je velika sramota! – rekao je Asmin u svom prvom i jedinom oglašavanju ekskluzivno za Hypetv.rs.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na Instagramu, Facebook, Threads, Twitter(X) platformama!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner