Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci. POŽAR U MIRIJEVU! Gust crni dim kulja na sve strane (VIDEO)

“Asmin je PREVARANT! Stanija BEŽI od njega!” Ekskluzivno! Smilja Janković UPOZORAVA! (VIDEO)

Objavio: RHT
02/04/2024 10:15 PM

Asmin je PREVARANT!

Smilja Janković ostavila je ogroman utisak svojim učešćem u rijalitiju. Iako je učestvovala kratko, mnogi fanovi rijalitija i dalje pamte Smilju, te se pitaju gde je nestala.

Foto: Hypetv

Jankovićeva se rado odazvala na poziv HYPE televizije za ekskluzivni intervju.

Porazgovarali smo na brojne teme iz njenog života. Takođe smo prokomentarisali i aktuelna rijaliti dešavanja.

Iako je u rijalitiju bila jako kratko, ostavila je veliki utisak kod brojnih gledalaca. I dalje se pamte njene brojne žestoke svađe, kao i njen upečatljiv stil ponašanja.

Foto: Hypetv

Ona već godinama nije u žiži medija, već se preselila u Hrvatsku, gde živi mirnim životom.

Iako je radila kao profesorka hemije, izgubila je licencu, te sada obavlja druge poslove.

Tokom boravka u rijalitiju imala je žestoke svađe sa mnogima, a posebno sa Lepim Mićom i Anđelom Vešticom. U intervjuu za HYPE ih je žestoko iskritikovala.

Foto: Hypetv

Asmin je PREVARANT!

Dotakli smo se i Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića. Smilja je izjavila da je ubeđena da je Asmin prevarant! Poručila je Staniji da beži od njega, kako bi se spasila!

Kaže da misli da Asmin pikira atraktivne devojke, kako bi ih prevario i iskoristio. Smatra da je tako uradio sa Aneli, a da mu je Stanija sledeća “žrtva”.

Foto: Hypetv

Smilja je u svom prvom rijaliti učešću imala žestoke sukobe i fizički obračun sa Dalilom Dragojević. Za nju kaže da je poseban slučaj.

Izjavila je da smatra da su Dalila i Miljana Kulić sestre! Jankovićeva smatra da su one iste u svojoj ambicioznosti.

Kaže da je Dalila pretukla odmah po ulasku u rijaliti, te da je time uvela u svet rijalitija.

Sukob je nastao kad je Smilja nazvala Dalilu “mahalušom”.

 

Izjavila je da Dalila gazi preko mrtvih da bi došla do cilja. Po njenom mišljenju Dalila i Miljana su iste.

Ceo ekskluzivni intervju pogledajte ispod.

Hypetv.rs/D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner