Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

“ASMIN JE IMAO ODNOS SA MUŠKARCEM” Sita uzvrađa paljbu: “Snimak je iz HOTELA U BEOGRADU!”

Objavio: RHT
23/02/2024 8:38 PM

“ASMIN JE IMAO ODNOSE SA MUŠKARCEM”

Sita Ahmić, ekskluzivno za Hype prokomentarisala je skandalozne tvrdnje da je navodno ona devojka, koja je na intimnom snimku sa Asminom Durdžićem.

Foto:Hype tv Asmin je imao odnos sa muškarcem
Foto:Hype tv “Asmin je imao odnos sa muškarcem!”

Sita je šokirana ovim navodima te objasnila da lično ona smatra da je porodica Durdžić bolesna.

Ma oni bre nisu normalni. Njegov otac je vređao mene, moju decu. Za moju maloletnu decu je govorio da su retardirana. Asmin jedino želi popularnost i usput da ponizi mene”. rekla je Sita.

Foto:Youtube printscreen

Što se tiče intimnog snimka, Sita nam je otkrila da ona smatra da je na snimku ne ona, već neki muškarac:

Nekako je očajno, ja ne mogu da verujem da je ovo žensko telo. Meni je ovo muško. Ovaj neko ima dlake na leđima. Pogledaj bolje. Da vidiš članke, da vidiš stopala, da vidiš noge. Leđa bolest, ima dve grbe na leđima“. rekla je Sita.

Potom se osvrnula i na tužbe:

“Moji advokati su podneli tužbe. To je snimak iz hotela u Beogradu. Sve su saznali”. rekla je Ahmićeva za Hype tv.

2409
ANKETA! KOME VERUJETE? SITI AHMIĆ ILI ASMINU DURDŽIĆU? GLASAJTE!!!

Kome verujete u aktuelnom medijskom ratu?

Siti Ahmić, sestri Aneli Ahmić ili Asminu Durdžiću?

Asmin tvrdi da je Sita sa njim na eksplicitnom snimku koji je objavljen. Dok je Sita tvrdila da je tužila Asmina i da je on “bolesnik”.

Na snimku koji je objavljen je Asmin sa nepoznatom devojkom, za koju Asmin tvrdi da se nalazi Anelina sestra, Sita.

Podsetimo, u rijalitiju je Aneli tvrdila da ju je prevario suprug, Asmin, i to sa Stanijom Dobrojević. Da bi se ispostavilo da oni nisu venčani kako kaže hodža Mehmedalija Karamujić, koji se navodi kao ličnost koja ih je venčala. Sita ipak tvrdi da je venčanja bilo.

Anketa

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hype.tv/M.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner