Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

APRIL U BEOGRADU SA RAMACOTIJEM!

Objavio: RHT
19/01/2023 1:54 PM

April u Beogradu je uvek nezaboravan, ali ovaj aril će biti još posebniji zahvaljujući nastupu Erosa Ramazzottija u Štark Areni.

Foto: ER_Foto a uso stampa_PH. MAKI GALIMBERTI

Italijanski pop-rok muzičar, pevač i tekstopisac će 21. aprila 2023.godine od 21h nastupiti u Štark Areni u organizaciji Hype produkcije. Ulaznice su već dostupne na Ticket Vision prodajnim mestima i online na tickets.rs.

Eros Ramazzotti se vraća sa novim albumom “BATTITO INFINITO” i istoimenom svetskom turnejom. Ovaj virtuozni kantautor ima impresivnu karijeru od 35 godina, prodao je 70 miliona ploča, a preko 2 milijarde strimova njegove muzike se čuje širom sveta.

Foto: Promo

“Bilo je veoma uzbudljivo, vratiti se na scenu, započeti turneju i konačno dopreti do celog sveta nakon teškog vremena kroz koje smo svi prišli. Koncert u Beogradu biće neizostavan i nezaboravan šou ali i način i prilika da ponovo zagrlim srpsku publiku koju nisam video od 2019. godine, a koja me podržava svih ovih godina” rekao je Eros Ramazzotti.

Beogradska publika je već spremna za ovaj spektakl, a sigurni smo da će Eros Ramazzotti uspeti da ih opet “omami” svojim talentom i energijom.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner