Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Anu Sević, zbog Darkovih dugova, pobegla u Crnu Goru!

Objavio: RHT
19/05/2021 5:00 PM

Od kada mediji bruje da Darka Lazića jure opasni kriminalci zbog magomilanih dugova Ana Sević je odlučila da se skloni sa decom na sigurno jer se plaši i za svoju bezbednost. Zato je sa Danijelom i ćerkama otišla u Crnu Goru gde će ostati najmanje mesec dana!

” Iako se od Darka razvela pre više od tri godine, Ana Sević i dalje trpi neprijatnosti od strane uterivača dugova. Od kada je ispao problem oko automobila koji je dobila od pevača zbog čega je morala da se vucara po policiji i sudu. Ana se preselila na drugu adresu, apotom se sa verenikom i Danielom složila da je najbolje da neko vreme svi budu u Crnoj Gori. Mnogo in je lakše da budu na moru dok se sve ne stiša”, objašnjava izvor i dodaje:

“Ana se plaši zbog mnogih priča koje je čula o Darku. Baš je pod stresom i tenzijom jer brine zbog ćerke Lorene. Strah je da dete pusti kod oca posle svega što se navodno desilo. Darko je izguvio kompas u poslednje vreme luduje po korona žurkama, pije, pravi gluposti, vozi bez dozvole, a Anu sve to mnogo nervira i brine. Ne može da mu brani da viđa Lorenu, pa je zato odlučila da se skloni iz Beograda dok se situacija u porodici Lazić malo ne stiša”, zaključio je izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner