Background adbanner
Background adbanner

Anu Sević, zbog Darkovih dugova, pobegla u Crnu Goru!

Objavio: RHT
19/05/2021 5:00 PM

Od kada mediji bruje da Darka Lazića jure opasni kriminalci zbog magomilanih dugova Ana Sević je odlučila da se skloni sa decom na sigurno jer se plaši i za svoju bezbednost. Zato je sa Danijelom i ćerkama otišla u Crnu Goru gde će ostati najmanje mesec dana!

” Iako se od Darka razvela pre više od tri godine, Ana Sević i dalje trpi neprijatnosti od strane uterivača dugova. Od kada je ispao problem oko automobila koji je dobila od pevača zbog čega je morala da se vucara po policiji i sudu. Ana se preselila na drugu adresu, apotom se sa verenikom i Danielom složila da je najbolje da neko vreme svi budu u Crnoj Gori. Mnogo in je lakše da budu na moru dok se sve ne stiša”, objašnjava izvor i dodaje:

“Ana se plaši zbog mnogih priča koje je čula o Darku. Baš je pod stresom i tenzijom jer brine zbog ćerke Lorene. Strah je da dete pusti kod oca posle svega što se navodno desilo. Darko je izguvio kompas u poslednje vreme luduje po korona žurkama, pije, pravi gluposti, vozi bez dozvole, a Anu sve to mnogo nervira i brine. Ne može da mu brani da viđa Lorenu, pa je zato odlučila da se skloni iz Beograda dok se situacija u porodici Lazić malo ne stiša”, zaključio je izvor.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x