Background adbanner
Background adbanner

ANTIVAKSERKA PRIMILA VAKCINU? Zorannah koristila Instagram da propagira antivakserske stavove, pa poklekla da bi mogla da putuje?!

Objavio: RHT
12/10/2021 7:45 PM

Iako je svoj uticaj na mrežama koristila za, između ostalog, propagiranje antivakserskog stava, influenserka Zorana Jovanović Zorannah je, po svemu sudeći, ipak primila vakcinu protiv korone.

Priče o nedoslednosti srpske influenserke potegle su se kada je ona na Instagramu počela da deli fotografije iz Pariza, te su mnogi došli do zaključka da je primila vakcinu kako bi mogla da putuje.

Čim su je videli na aerodromu, Zoranu su pratioci upitali da li se vakcinisala s obzirom na to da putuje u Francusku, međutim ostali su uskraćeni za odgovor. Podsećanja radi, u Francuskoj je od letos uvedena mera sa kovid propusnicama (što podrazumeva da imate potvrdu da ste vakcinisani sa obe doze ili negativan PCR test ne stariji od tri dana). Takođe, u prilog priči da se Zorannah ipak vakcinisala ide i video koji je objavila na Jutjubu, gde se u jednom kadru vidi papir, za koji ljudi na mrežama tvrde da je potvrda o izvršenoj vakcinaciji.

Instagram printscreen/ zorannah

Podsetimo, pre samo nekoliko meseci blogerka je izazvala bes javnosti kada je putem društvenih mreža propagirala antivakserski stav. Ona je pitala svoje pratioce da li će pristati da se vakcinišu i zašto žele ili ne žele to da urade. Kada su joj stigli odgovori, influenserka je objavila oko 50 negativnih komentara i svega jedan pozitivan.

Uglavnom je odgovor “ne”. Sigurno oko 90 odsto. Šta mislite, koje je moje mišljenje?“, napisala je Zorannah uz smajli, aludirajući da je odgovor da ni ona neće da primi vakcinu. Takođe, snimila je i video u kom je objasnila svoje razloge zbog kojih neće da se vakciniše. Ipak, izgleda da se predomislila.

Izvor:alo.rs/hypetv.rs

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x