Background adbanner
calendar

Utorak 26. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVAJ MIRIS KOD ŽENA IZAZIVA NAJJAČI ORGAZAM U KREVETU: Doživljavaju ga MOMENTALNO OVO JE STANIJINA “ZAMALO” SVEKRVA! Evo kako izgleda majka Marka Markovića (FOTO) Ćerka poznatog muzičara radi u kozmetičkom salonu: Tata joj ima milione, ali ona od svog posla ne odustaje ZAPOMAŽE NA SAV GLAS! Ša hitno želi da vidi Vanju Maja Marinković dala svoj sud o Janjuševom braku sa Enom, pa rekla da je on nikada neće prežaliti! DEČKO JE UPOZNAO SA MAJKOM, A ONA SE FRAPIRALA! Ima 34 godine i visoka je 91 cm. BEZ DLAKE NA JEZIKU! Anelina sestra osula rafalnu paljbu po Janjušu, ovo je rekla o njegovom ultimatumu! KURTIJEVI LJUDI SU SE GROHOTOM SMEJALI NAD UPUCANIM SRBIMA Petar Petković o tragičnim događajima na KiM NAŠA VODITELJKA RASKINULA VERIDBU SA 16 GODINA STARIJIM FUDBALSKIM TRENEROM PA STALA NA LUDI KAMEN KARLEUŠA OŠURILA PO MILICI I PRIJI: “Aleksandra je davna prošlost, Milica ima hit, ali SAMO sa mnom!” DESINGERICA LUPAO MAJI NA VRATA?! Haos ispred zgrade starlete, komšinica zvala i policiju! Poslednji Supermesec u 2023. izlazi ove nedelje: Na nebu će se pojaviti neverovatan prizor Pevačica Sara Reljić peva i povlači minić! Napravila POTPUNI HAOS! ŠOK IZDANJE EME RADUJKO! FUDBALSKE LOPTE NA GRUDIMA I PREZIME NA KOŽNOM MINIĆU (FOTO/VIDEO) ČUBURAC BI MOGAO DA ODE U ZATVOR! Diskvalifikovani učesnik ovo nikako nije smeo da uradi i kaže! (VIDEO) Olja Bajrami ZASIJALA U PROVIDNOJ HALJINI! Zapušila usta estradi: “Svako ko kaže da mu se ne sviđa Karleušin album laže!” (VIDEO)

Anja Mit: Mnoge uloge sam preplakala, ne podnosim loše ljude u svom okruženju! (VIDEO)

Objavio: RHT
06/07/2023 8:23 PM

Glumica i voditeljka Anja Mit, gošća je ovonedeljnog izdanja emisije Chit Chat koja se prikazuje na Hype televiziji, nedeljom u terminu od 16 časova.

FOTO: HYPETV

Nasmejana, i uvek vedrog duha otvorila je dušu:

– „Nisi još naveo i da se bavim molerajem, hoblujem parkete, šalim se malo ja sam radoholik i volim da radim, meni posao čime god da se ja bavim stvara sigurnost, i radim sve zarad sopstvene sreće i sigurnosti“ nasmejano nastavlja Anja.


-„Jedino što mi smeta na snimanjima su rana ustajanja, tada umem da slažem da sam ustala, ali sad su svi otkrili foru pa me propituju tablicu množenja dok se ne rasanim.Ja sebo obećam da neću raditi godinu
dana, da ću se od svega odmoriti ali iskrsne neki projekat pa mu se radujem“ .

Svog supruga Ognjena, upoznala je tokom snimanja jedne emisije i tu se rodila ljubav na prvi pogled:

„Ja sam mogu supruga upoznala na snimanju jedne emisije za televiziju na kojoj sam  tada radila, i tu je ljubav planula, mi smo dokaz da ljubav na prvi pogled postoji , nema čekanja, on je pilot zamisli da sam ga tek tako pustila da ga neka druga ukrade gore na nebu“ nasmejano završava Anja.

U kom projektu će se uskoro naći i zašto je baš tu ulogu jedva čekala, koji medijski natpis je razočarao, zašto je komedija uvek njen izbor kada je gluma u pitanju, i za koju ulogu se nikada ne bih opredelila
saznaćete u nedelju od 16 časova samo na Hype televiziji.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner