Background adbanner
calendar

Sreda 17. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LETI PERJE! Sukob Miljane i Nenada ne prestaje, nastala opšta pometnja! LOM MAJA “ZABIBERILA ČORBU” JANJUŠU I ANELI! Starleta sve šokirala potezom, a onda progovorila o vreloj akciji DRAGANA MIRKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O DECI: “Moja je krivica jer su me videli uplakanu…” “Stanislav je PREVIŠE DOBAR za Maju i Mionu!” Ekskluzivno! Ramiz OPLEO! (VIDEO) POTRESNO! ZORICA MARKOVIĆ DOŽIVELA NOVU TRAGEDIJU! Zavijena u crno “Nadam se da Aneli NEĆE POBEDITI!” Ekskluzivno! Ramiz o POBEDNIKU rijalitija! (VIDEO) MEŠTANI ZLOTA KREĆU U POTRAGU ZA DANKOM: Proveravaće se septičke jame, bunari… HARISOVA ĆERKA SE OGLASILA! Ovo je razlog zbog kog je PREKINULA KONTAKT SA MAJKOM Melinom?! Sve je jasno (FOTO) “ANELI JE UKRALA 500.000€! Time je KUPLJENA SLOBODA NJENOG BRATA, a njen VERENIK JE PLATIO ŽIVOTOM” Mustafa Durdžić ŠOKIRAO “Ša i Miona su FOLIRANTI!” Ekskluzivno! Ramiz Gusinac RASKIRNKAVA! (VIDEO) BIVŠE LJUBAVNICE U KLINČU! Žestok obračun, pale teške reči, ovo niko nije znao! ŠOK! “Džinovići su bili OSUĐENI NA PROPAST!” Ekskluzivno! Ramiz o RAZVODU Harisa i Meline! (VIDEO) MILJANA NAPUŠTA RIJALITI! Zvanična odluka, Marija je ključ njene odluke PEVAČICA MENJALA VRAČAR ZA SELO! Unuk sa autizmom joj je promenio život! M:TEL NA SAJMU PRIVREDE U MOSTARU: “Kada želite sigurnu i pouzdanu uslugu, bilo da ste privatni ili poslovni korisnik, prvi izbor jeste upravo m:tel, odnosno Telekom Srbija” HAOS NE PRESTAJE! Bebica i Miljana se ne zaustavljaju, skandalozno ponašanje! Obezbeđenje hitno reagovalo!

Anja Mit: Mnoge uloge sam preplakala, ne podnosim loše ljude u svom okruženju! (VIDEO)

Objavio: RHT
06/07/2023 8:23 PM

Glumica i voditeljka Anja Mit, gošća je ovonedeljnog izdanja emisije Chit Chat koja se prikazuje na Hype televiziji, nedeljom u terminu od 16 časova.

FOTO: HYPETV

Nasmejana, i uvek vedrog duha otvorila je dušu:

– „Nisi još naveo i da se bavim molerajem, hoblujem parkete, šalim se malo ja sam radoholik i volim da radim, meni posao čime god da se ja bavim stvara sigurnost, i radim sve zarad sopstvene sreće i sigurnosti“ nasmejano nastavlja Anja.


-„Jedino što mi smeta na snimanjima su rana ustajanja, tada umem da slažem da sam ustala, ali sad su svi otkrili foru pa me propituju tablicu množenja dok se ne rasanim.Ja sebo obećam da neću raditi godinu
dana, da ću se od svega odmoriti ali iskrsne neki projekat pa mu se radujem“ .

Svog supruga Ognjena, upoznala je tokom snimanja jedne emisije i tu se rodila ljubav na prvi pogled:

„Ja sam mogu supruga upoznala na snimanju jedne emisije za televiziju na kojoj sam  tada radila, i tu je ljubav planula, mi smo dokaz da ljubav na prvi pogled postoji , nema čekanja, on je pilot zamisli da sam ga tek tako pustila da ga neka druga ukrade gore na nebu“ nasmejano završava Anja.

U kom projektu će se uskoro naći i zašto je baš tu ulogu jedva čekala, koji medijski natpis je razočarao, zašto je komedija uvek njen izbor kada je gluma u pitanju, i za koju ulogu se nikada ne bih opredelila
saznaćete u nedelju od 16 časova samo na Hype televiziji.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner