Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE ISHRANA DŽENIFER LOPEZ! Evo kako jedna od najlepših pevačica održava svoju liniju OVO JE JEDINA FOTKA SA VENČANJA SLOBODE I VOJINA DOSTUPNA JAVNOSTI! Ovako je glumački par izgledao, da li biste nju prepoznali? (FOTO) HITNO UPOZORENJE RHMZ! STIŽE OGROMNO NEVREME: Srbiji preti pljusak, olujni vetar i grad! BARBARA BOBAK PODRŽALA DESINGERICU! Pevačica otkrila da bi otišla na nastup repera! CITY HYPE! Ema Radujko ISKRENO o Breskvici! Rasta priznao da ne sluša Desingericu! (VIDEO) HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće

“ANITA JE POKUŠALA DA SE UBIJE!” SKANDALČINA! Filip Car otkrio detalje koje KAMERA NIJE SNIMILA

Objavio: RHT
21/06/2024 8:30 PM

“ANITA JE POKUŠALA DA SE UBIJE!”

U novom ekskluzivnom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsićbliznakinje Arsić  ugostio je Filip Car u Crikvenici.

Naime u ekskluzivnom izdanju emisije “ShowBLIZ” Car je ugostio ekipu HYPE televizije u Crikvenici.

"ANITA JE POKUŠALA DA SE UBIJE!" Foto:ATA images/Hypetv/ShowBLIZ
Foto:Hypetv/ATA images/ShowBLIZ

“ANITA JE POKUŠALA DA SE UBIJE!”

Filip Car je ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” u Crikvenici govorio o rijaliti učesnicima ali i sezoni koja je u toku a čiji je bio učesnik.

Na temu Anite Stanojlović Car je imao posebno objašnjenje:

“Nije ona baš inteligentna osoba. Ni moralna. U mojoj sezoni, znam da smo se Miljan Vračević i ja smejali, kada je uzela C vitamin i rekla da će da se utepaje. Nama je to bilo presmešno. Utepaje!”., smejao se Filip i Dodao:

Ona nije još sazrela, da ne govorim o tome d aje ona roditelj”., rekao je Car.

Foto:Hypetv/Showbliz

Foto:Hypetv/Showbliz

Foto:Hypetv/Showbliz

“Da su glavna tema u kući Anđelo Ranković, koji je uvek bio levo smetalo, i ona to mi je šok. Matora je budala, uvek se zaljubi u neku u rijalitiju koja je sa njom iz koristi”., rekao je Filip ekskluzivno u emisiji “SHOWBLIZ” u Crikvenici.

CELU EMISIJU “SHOWBLIZ” SA FILIPOM CAREM U CRIKVENICI POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD TEKSTA:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner