Background adbanner
calendar

Četvrtak 8. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TAMARA ĐURIĆ OPLELA PO ESTRADI: OSAMDESET POSTO ESTRADE LIČI NA PIT BULA! PREDSEDNIK VUČIĆ JE BIO U RIBNIKARU: Ovo je dokaz (FOTO) HYPE TV PROGRAM ZA PETAK 9. JUN 2023. STRAST PREMA MUZICI JE BILA JAČA: Pevačica zbog takmičenja pauzirala studije, pa se vratila, učila u pauzama i završila ovaj fakultet! NIKOLIJA IZNENADILA FANOVE: Jedni je hvale drugi je kude! Provokativne fotografije iz Grčke osvanule na Instagramu! OBOGATILA SE! Maja Marinković nasledila veliko bogatstvo od svog dede: Postavio joj je samo jedan ultimatum! REPER ISKRENO O ODRASTANJU: “Nije bilo puno para, a nije nam to ni trebalo da bismo bili srećni” DESETKA ISTRAŽUJE Ko su dame koje stvaraju urbani šik Beograda? Prvo oglašavanje Cece Ražnatović nakon Anastasijinog gubitka bebe i povratku u Srbiju: “Radovala sam se njenom dolasku, skrećemo joj misli svi zajedno…” “DARKO LAZIĆ I JA SMO LEŽALI U ISTOJ BOLNICI!” Goga Sekulić progovorila o zdravstvenim problemima! (VIDEO) Tea Tairović otkrila šta muškarac treba da poseduje da bi je osvojio! SLOBI RADANOVIĆU BAŠ IDE! PRVO VILA OD 500.000 €, SAD NOVA BESNA MAŠINA: Folker za crvenu ZVER iskeširao oko 50.000 € (FOTO) Preminuo legendarni komičar u 93. godini: Upamćen je po nezaboravnoj ulozi u filmu sa Robert De Nirom “NEĆU DA PIJEM IZ CIPELE KAO ĐANI!” Andreana Čekić došla na promociju Darka Lazića sa samo 1 cipelom, EVO ŠTA SE DESILO (VIDEO) PAŠĆE VAM VILICA ZBOG OVOG PRIZORA: Stanija nikad izazovnija! (FOTO) CITI HYPE: Otkrivamo kakvu devojku priželjkuje Voyage i kakve ponude dobija Sandra Rešić!

ANINA KUMA ŠOKIRALA DETALJIMA: ANA ĆURČIĆ POKUŠALA SAMOUBISTVO!

Objavio: RHT
24/03/2023 9:55 PM

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, bila je gost emisije “Pitam za druga” na RED televiziji, te je tom prilikom govorila o odnosu njene kume i Zvezdana Slavnića, a nju su ugostile voditeljke Ana Radulović i Anastasija Buđić.

Foto: Printscreen YT

– Milena, Zvezdan ima selektivnu amneziju da te uopšte poznaje. Da li je to zbog toga što želi da umanji onoga što ti govoriš i razne teme su se pomenule – pitala je voditeljka.

– Ja sam jedina žena u njenom okruženju i zato nema ostalih drugarica i zato me je zamolila da budem kontakt sa medijima. Prvo je u strahu da neću prećutati ništa. Živa istina je ono što sam pričala da su leteli noževi, koliko god se pravio da se ne seća, a seća se kada je šaputao Ivanu Marinkoviću sa kim sam bila u se**ualnim odnosima, ali juče ne zna ko sam. Mislim da bi on bio presrećan kada bi me video i videli bi tada njegove sportske sposobnosti, genetski to, pošto ni on nema patku, kao ni tata – rekla je Milena.

– Da li se on nečega plaši? – pitala je voditeljka.

– Plaši se, kako se ne bi plašio. On je mogao život svoj da da, znajući koliko je maltretirao, da Ana neće imati smelosti da uđe. Slavnić je tačno znao da je Anin nastup, ja. Kada je skupila smelost da se ona pojavi, znao je da može da progovori…Ono najmanje što može da mu da, ono minimalno, ali se on nalazi jadan nekako prozvanim. Zaboravlja se šta je čovek ženi uradio i zbog čega je ona tu. On se brine oko svega, toliko reaguje emocionalno kada je ona u pitanju, ona ne može da zine a da on ne progovori. Tu i u njemu ima traga ona njihova situacija iz kuće – rekla je Milena.

Ana je rekla da je pokušala da izvrši samoubistvo.

– Jeste. Ana je popila brdo lekova, sreća da je javila, ja mislim da je danas ne bi ni bilo. Nije mogla više da trpi. Nisam znala, krila je gomilu stvari od mene, stavljala je pod tepih. Obraćala mi se kada nije imala gde i kada je to maltretiranje prevazišlo sve mere. Mislila sam da je scenografija, mogla sam život da dam da ona to nije uradila, a jeste – rekla je Kačavenda.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner