Background adbanner
calendar

Utorak 6. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BUKTI RAT BIVŠIH DRUGARICA! Kačavenda udarila na Matoru: “Drugarstvo sa njom me je koštalo milion i sto hiljada…” BUKTI RAT, BLJUJE VATRU ANELI! Starleta oplelela po Asminu i Staniji, pa udarila i na Maju! BICIKLISTA NA KOPAONIKU JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU?! Evo sa kim se susreo oči u oči na turističkoj biciklističkoj stazi NE MOŽETE DA ŽIVITE OD NJIH? Mali trik, kako se rešiti smrdibuba! Poprskajte ovo na vaše prozore i više neće dolaziti “POBEGLA SAM SA DECOM DOK JE U ZATVORU!” Potresna ispovest Maje Seleš u emisiji “(NE)DOKAZANI”: Za 4 meseca izlazi NA SLOBODU “RANIJE BIH SE RAZVEO DA SAM ZNAO JE OVAKO DOBRO”Pevač napustio porodični dom i našao novu devojku: “Zaljubljen sam” VUČIĆ RAZGOVARAO SA KARNEROM: Evropa se suočava sa ozbiljnom krizom! SLAVNA GLUMICA SE OBRATILA ĐOKOVIĆU! Šeron Stoun uputila snažne reči Novaku, pa podelila njegov zagrljaj sa kćerkom Tarom VRELA MAMA! Nakon 6 meseci od porođaja pozirala na krevetu BRESVICA DOŽIVELA NEPRIJATNOST U CRNOJ GORI! Pevačica ostala bez svega, a evo i ko je glavni krivac MAJA SE UDAJE U CRNOJ GORI ZA STANISLAVA!? Organizovano tajno venčanje!? PUKLA TIKVA! RASKINULI INDI I ZORAN MARJANOVIĆ?! Otkriveni svi detalji raspada veze OBAVEŠTENJE ZA PENZIONERE! Fond PIO objavio sve detalje, saznajte kolika vas penzija čeka VREMENSKA PROGNOZA! U Srbiji danas pretežno sunčano vreme, temperature do 30 stepeni “VELIKI SI, BRATE” Janjuš istetovirao LIK POKOJNOG BRATA: ”Nisi bio sam, putuj spokojan” (FOTO) HOROSKOP ZA UTORAK, 6. AVGUST! Vage će imati ljubavne probleme i komplikacije, Škorpije očekuje velika svađa u porodici

ŠOK! Aneli u ljubavnom zanosu sa ženom!

Objavio: RHT
02/03/2024 3:17 PM

Šok

Aneli Ahmić sa ženom
Foto: Printscreen YouTube/Ilustracija, Šok

Kontroverzna učesnica rijaliti programa “Elite”, Aneli Ahmić, ponovno je izazvala pažnju javnosti svojim nedavnim ponašanjem. Dok se mnogi fokusiraju na njenu prošlost, nedavni događaji izbacuju nove detalje u javnost gotovo svakodnevno.

Iako je Ahmićeva od početka svog učešća u “Eliti” tvrdila da je strejt osoba, nedavni dokazi dovode tu tvrdnju u pitanje.

Na internetu su se pojavile fotografije na kojima se Aneli strastveno ljubi sa nepoznatom devojkom. Ove fotografije su nastale tokom izlaska, kada je Aneli bila opuštena nakon konzumiranja alkohola, dok identitet druge devojke još uvek nije poznat javnosti.

  • Aneli Ahmić sa ženom

  • Aneli Ahmić sa ženom

  • Aneli Ahmić sa ženom

Zanimljivo je što Aneli tvrdi da je zaljubljena u Marka Janjuševića Janjuša, popularnog učesnika “Elite”. Ostaje pitanje kako će Janjuš reagovati kada vidi ove fotografije, s obzirom na to da je Aneli izrazila svoje romantične osećaje prema njemu.

Ove nove informacije dodatno su podgrejale interesovanje javnosti za Aneli i njen dalji tok u “Eliti”. Dok se nastavlja praćenje događaja, mnogi se pitaju kakav će biti ishod ove kontroverze i kako će se situacija dalje razvijati u Beloj kući.

Podsetimo

Sita Ahmićekskluzivno za Hype prokomentarisala je skandalozne tvrdnje da je navodno ona devojka, koja je na intimnom snimku sa Asminom Durdžićem.

Sita je šokirana ovim navodima te objasnila da lično ona smatra da je porodica Durdžić bolesna.

Ma oni bre nisu normalni. Njegov otac je vređao mene, moju decu. Za moju maloletnu decu je govorio da su retardirana. Asmin jedino želi popularnost i usput da ponizi mene”. rekla je Sita.

Što se tiče intimnog snimka, Sita nam je otkrila da ona smatra da je na snimku ne ona, već neki muškarac:

Nekako je očajno, ja ne mogu da verujem da je ovo žensko telo. Meni je ovo muško. Ovaj neko ima dlake na leđima. Pogledaj bolje. Da vidiš članke, da vidiš stopala, da vidiš noge. Leđa bolest, ima dve grbe na leđima“. rekla je Sita.

Potom se osvrnula i na tužbe:

“Moji advokati su podneli tužbe. To je snimak iz hotela u Beogradu. Sve su saznali”. rekla je Ahmićeva za Hype tv.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/V.Z.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner