Background adbanner
calendar

Utorak 16. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SKINULA SE JELENA ĐOKOVIĆ! Supruga svetskog šampiona i dvostruka mama pokazala IZVAJANO TELO “SLOBA ME JE ISMEVAO dok sam doživljavao NASILJE u rijalitiju!” Neca i Peca žestoko zamerili Radanoviću “On je jedan BALVAN!” JELENA MARINKOVIĆ CELE NOĆI U URGENTNOM, STAVILI JOJ KRAGNU! Potresni detalji: “Vrat me boli” “34 godine verni Srbiji!” Ivica Dačić: Na današnji dan započeo je prvi kongres SPS u Sava centru, koji je trajao ceo dan i noć… KAKO DA PROVERITE KOLIKO IMATE KAZNENIH POENA? Poništavaju se posle 2 godine, a u roku od 3 dana možete da ostanete bez dozvole NAKON RAZVODA SA MELINOM HARIS IZNEO DETALJE:”Mislim da je brak promešena institucija, ženama ne verujem” HAVARIJA U MAKIŠU! Moguća nestašica vode! NAJNOVIJA NAJAVA RHMZ-A! Isražen toplotni talas posustaje u ovim krajevima, evo šta nas čeka od sutra! SVI DETALJI INTIME GOCE TRŽAN:”Mi žene kad uđemo u te hormonske statuse onda pobenavimo” NAKON INCIDENTA, ŽANA IZNELA SVE DETALJE O JELENI: “Razlog su pretnje mom maloletnom detetu” TUŽNA VEST: Umro otac Kobi Brajanta HYPETV PROGRAM ZA SREDU 17. JULI 2024! U “Pretresu” – Dragica Zlatić JAPANSKI TRIK ZA RASHLAĐIVANJE AUTOMOBILA Za samo minut spusti temperaturu za 10 stepeni i to bez klime! CITY HYPE! Indođija o vezi sa Đeksonom i Devitom! Astrolog otkriva šta očekuje naše najveće zvezde! (VIDEO) IMA JAKO VAŽAN SAVET ZA SVE! Suzana Mančić uklonila “višak”, pa se sad skinula i pokazala vitko telo u sedmoj deceniji! “MRTVA JE PIJANA, SMRDI NA ALKOHOL” Jelena Marinković želi da PROGANJA ŽANU DO ZATVORA zbog nasilja: Toliko sam uznemirena…

“Aneli NIJE BILA TRUDNA!” Ekskluzivno! Kristijan i Kristina RASKRINKALI Ahmićevu! (VIDEO)

Objavio: RHT
16/07/2024 12:15 PM

Aneli NIJE BILA TRUDNA!

Kristijan Golubović i Kristina Spalević su definitivno jedan od najintrigantnijih i najkontroverznijih parova na našoj estradi.

Ne samo zbog velike razlike u godinama, već i zbog imidža koji su ostavili u medijima.

Foto: Hypetv/ATA Images

Kristijan je bivši kriminalac i opasni momak sa beogradskog asfalta, dok je Kristina pevačica koja je najveću popularnost stekla u rijalitiju.

Upravo u rijalitiju se i rodila njihova ljubav, te oni imaju sinove Kostu i Kirila.

Ovaj par se rado odazvao na poziv vredne ekipe HYPE televizije za ekskluzivni intervju.

Foto: Hypetv

Oni retko daju zajedničke intervjue, a ovom prilikom otvorili su dušu na brojne teme.

Na početku smo se dotakli njihovog nedavnog letovanja u Hrvatskoj, gde su doživeli neprijatnost kada se njihov sin Kosta povredio.

Srećom, mališan je bolje, te je ova porodica mogla da uživa u svom odmoru.

Foto: ATAImages

Aneli NIJE BILA TRUDNA!

Dotakli smo se i brojnih rijaliti tema i aktuelnosti. Zanimalo nas je njihovo mišljenje o navodnoj trudnoći i abortusu kontroverzne Aneli Ahmić.

Kristina i Kristijan smatraju da Aneli uopšte nije bila trudna.

KRISTIJAN: Ne, ne! Pa laž, mora malo da se podigne hajp i ovo. Televizija kao televizija mora da pravi i takve scene, to je sve gluma. Gluma od strane produkcije i strane učesnika. Nemoj neko da se ljuti, kažu: „rekla vam produkcija“. Neki put moraju da sugerišu: „E Kristijane, nervozan si, nemoj da se biješ u lajvu. Nemoj da budeš nasilnik, progutaj neku šniclu“. E o tome se radi.

Foto: Hypetv

Otkrili su svoje mišljenje i o Ša, Mioni, Maji, Stanislavu, a šta su sve rekli pogledajte u intervjuu.

Ceo ekskluzivni intervju pogledajte ispod.

USKORO STARTUJE IMANJE

Rijaliti program „Imanje“ počinje uskoro da se emituje na kanalu Hype. Moći ćete da vidite 12 muškaraca i 18 žena kako se snalaze sa životom na selu.

Moraće da održavaju imanje u Lisovićima, a videćemo ko će biti najvredniji. Spremite se za najspektakularniji rijaliti šou ikada!

Hypetv.rs/D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner