Background adbanner
calendar

Petak 18. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
“Alen je LJUBOMORNIJI OD MENE!” Maja Hadrović za HYPE TV: Evo da li ga samog pušta u kafanu (VIDEO) DOK JOJ JE MAJKA U LOŠEM STANJU, SOFIJA HVALI TERZIN “PONOS” Njeni roditelji van sebe, a onaa ponosna na vrelu akciju! TAKI MARINKOVIĆ U LOŠEM STANJU! Maja se hitno oglasila: “Ozbiljno je bolestan, moraće da se hospitalizuje” TUGA U DOMU MIONE JOVANOVIĆ! Njena majka neutešna, oglasila se potresnom porukom MOAMERU KASUMOVIĆU UVEDENE RESTRIKCIJE NA INSTAGRAMU! Evo šta mu je zabranjeno nakon što je osumnjičen za bludničenje nad maloletnikom “MRŽNJU KONKURENCIJE POBEĐUJEMO LJUBAVLJU!” Saša Mirković na čelu sa ekipom HYPE televizije! Predivni kadrovi velelepnog “IMANJA” (FOTO/VIDEO) NAŠA PEVAČICA RASKRINKALA TRUDNU MILICU! Brutalno je isprozivala i iznela šok detalje o njoj: “To radi neko ko je malouman” LUDILO U SLAVONSKOM BRODU! Lukas KIDA NA BINI, publika u transu! (FOTO/VIDEO) “Roditeljstvo me je promenilo!” Milica Mandić sija kao zvezda, a evo koju pevačicu smo sreli! (FOTO) VELIKI POŽAR U KNEZ MIHAILOVOJ! Vatra buknula u zgradi (VIDEO) LUKAS PRIREDIO NOĆ ZA PAMĆENJE PUBLICI U SLAVONSKOM BRODU! Održao spektakularni koncert, nema igla gde da padne! (VIDEO) “NIKADA NISAM BIO SA MUŠKARCEM” Jera progovorio o intimnim odnosima: “Želim da se OSTVARIM KAO OTAC” FASCINANTNO! Svaki kutak “Imanja” je kao iz bajke! Saša Mirković ponosan, a evo detalja! (FOTO/VIDEO) OPŠTA POMETNJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Fanovi Lijama Pejna ključaju od besa zbog objave Sajmona Kauela, ovo mu zameraju OVO SU SVE ESTETSKE INTERVENCIJE ĐINE DŽINOVIĆ! Evo šta je Melinina i Harisova naslednica uradila na sebi! (FOTO) “SKOČIO SAM SA MOSTA ZBOG NJE, PROBUDIO SAM SE U ŠOK SOBI” Lazar Jeremić PRVI PUT progovorio o detaljima i SMRTI MAJKE

ANELI I ENA NA IVICI TUČE! Ahmićeva skočila na nju i unela joj se u facu, pljušte skandalozne uvrede i psovke!

Objavio: RHT
18/10/2024 7:05 PM

Aneli i Ena na ivici tuče

Photo: Printscreen Youtube/zadrugaofficial

Aneli i Ena na ivici tuče

U toku emisije došlo je do žestokog sukobljavanja između Ene Čolić i Aneli Ahmić, koje su ušle u brutalan obračun u kom su pale teške psovke i uvrede.

-Nije fer jer ja njega čuvam ovde, a to je zbog vas jer ćete pričati kako me ponižava, treba da ima osećaj zbog kamera i drugih ljudi – pravdala je Ena to što se Mateji meša u odnose.

-Meni je smešno ovo što Ena priča jer mi je rekla da je jako posesivna, ali joj ne smeta da Peja sedi sa drugom devojkom, mnogo mi je kontradiktorna. Zamera mu što leži sa mnom, a onda kao ne smeta joj da sedi sa drugima, pa ne znam šta je u pitanju, da li je zaljubljena u njega – prokomentarisala je Slađa.

– Ona je ljubomorna devojka, puna je kompleksa. Kad je u pitanju Mateja tu je direktna, a inače kao nije ljubomorna. Ona je opsesivno ljubomorna i iskompleksirana – dodala je Aneli.

Photo: Printscreen Youtube/zadrugaofficial

– Ja sam samo njemu rekla da će mu biti malo krivo, a ne odma idemo gas, ja sam ti rekla već da ja nemam problema sa drugim devojkama – odbrusila je Ena.

– Je l’ tuko jedna, što si toliko ljubomorna, tvoje dete ima 13 godina i gleda te sa dečakom od 21 godinu – napala je brutalno Aneli.

– Ajde, bre, imaš ćerku, a vucaraš se kao krava. Ćerka ti ima tri godine, a nisi provela sa njom godinu dana, ja sam svoje dete izvela na put i nešto sam mu pružila dosad. Moj sin je pametniji od tebe bednice, ovde abortiraš i svašta radiš, ne znaš ni svoju državu. Ja imam podršku svog sina u svemu – uzvratila je još žešće Ena.

– Toliko si prelepa da si iskompleksirana, ja tebe neću vređati. Ne komentarišem te, po Budvi si poveravala epruvete, sve postoji o tebi, a praviš se svetica. Ti si najgluplja osoba čak si i mene nadmašila – poklopila ju je Aneli.

 Ja ne mogu da verujem šta ova žena izjavljuje. Sama je priznala da je glupa sada, da sam napolju samo bih joj se smejala – zaključila je Ena.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

“Andjela ce ZATRUDNETI sa Gastozom?! Anu i Zvezdana ceka…” ASTROLOG VIDEO SVE U KARTAMA?!

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner