Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje ANELI NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA PROGOVORILA O STANIJI I ASMINU! Starleta otvorila dušu:”Sita i ja samo jedan video pogledale, smejale smo se do jutra”

ANELI HITNO NAPUSTILA BOLNICU! Završila pregled, evo šta je odlučila, ovi ljudi se ne odvajaju od nje!

Objavio: RHT
15/06/2024 5:14 PM

Aneli napustila bolnicu

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Učesnica rijaliti programa, Aneli Ahmić, danas je napustila rijaliti kako bi otišla na lekarski pregled.

Podsetimo, Aneli je u blagoslovenom stanju. Dete čeka sa partnerom iz rijalitija, Markom Janjuševićem Janjušem.

Dva puta je radila test u rijalitiju koji je pokazao pozitivan rezultat, a potom je otišla na pregled na kom je potvrđeno da je trudna.

Aneli napustila bolnicu

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Ahmićeva je danas posetila jednu privatnu kliniku, a pregled je maločas završen.

Članovi Pink produkcije ne odvajaju se od trudnice, a sada svi čekaju da saopšti rezultate.

Kako je nedavno navela, nakon današnje posete lekaru Aneli će doneti konačnu odluku da li će zadržati bebu.

Očekuje se da se uskoro vrati na imanje i ponovo bude u blizini svog partnera Janjuša, sa kojim nije u sjajnom odnosu. U odvojenoj vesti pogledajte kako se Janjuš ponašao za to vreme.

Aneli razgovarala sa sestrom

Sestra aktuelne rijaliti učesnice Aneli Ahmić, Sita Ahmić, sinoć je ušla u rijaliti kako bi porazgovarala sa Aneli.

-Loše mi je jako, Sita. Ne mogu izdržati, vidiš šta mi se dešava – rekla je Aneli.

-Polako, trudna si. Šta god odlučiš, podržaćemo te. Mi smo uz tebe, ali maknućeš se od ovog skota. Kad te vidimo s njim, kao da si sa Asminom. Ne voli te, samo igra rijaliti i hoće da ti izvuče pare. Muškarac o kom su izašle prepiske, šta je sve tražio ženama, Slale su mu po 100 evra, bruka – rekla je Sita.

-Volela sam ga, pa sam se mirila – rekla je Aneli.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– U šta si se zaljubila? On je niko i ništa, psuje ti sve i sprda se za DNK test. Nikad ti nećemo podržati to s njim – kazala je Sita.

– Ne znam kako sam ga zavolela – rekla je Ahmićeva.

– Ježimo se, mama ti obolela, šećer joj je katastrofa – rekla je Sita.

– Šta da radim – pitala je Aneli.

– Donećeš odluku kad izađeš – rekla je Sita.

– Loše sam, psihički sam ubijena – rekla je Aneli.

“Psihički sam loše”

– Jasno mi je da imaš problem. Napolju je sve super, ne brini se – rekla je Sita.

– Asmin me je sve lagao, ali bojim se svega – kazala je Aneli.

– Nemamo problem napolju, osim njega, koji laže. Niko te se nije odrekao, brat je ljut na tebe. Šta god da se desi, biću uz tebe. Moraš da se skloniš od ovog – rekla je Sita.

– Sklonila sam se, mene ne čudi ništa od njega. Prvi put da osećam neku gadost prema njemu – rekla je Aneli.

– Vas niko ne podržava, on je nikakav čovek. Mani se ovih ljudi, ne svađaj se s njima. Odmori se, molim te da ovu priču zaboraviš – rekla je Sita.

– Kunem ti se, zaboravila sam – rekla je Aneli.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner