Background adbanner
calendar

Petak 4. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na spekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Uzimajte JEDNU KAŠIČICU ove namirnice dnevno! SNIŽAVA ŠEĆER i HOLESTEROL, a evo zašto je još dobra VUK MOB ISTETOVIRAO IME SVOJE NOVE DEVOJKE! Ona se odmah pohvalila na Instagramu (FOTO) POTPIŠITE I POMOZITE! Pokrenuta peticija da se sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmere ka poplavljenim područjima! “DESINGERICA NIJE PEVAČ!” Katarina Grujić otkrila da li bi snimila duet sa Despićem EKSKLUZIVNO za Hype TV: “Mora da se napravi granica!” “IZDAO JE ČLANA PORODICE, KAKO NE BI I MILICU?!” Terzin brat brutalno opleo po njemu, pa otkrio njegove mračne tajne iz prošlosti! KIM KARDAŠIJAN PODRŽAVA BRAĆU MENENDEZ?! Starleta se zalaže za oslobađanje dva momka koja su brutalno ub*la svoje roditelje?! U zatvoru su od 1996. godine! (FOTO) I ONA JE U TAKIJEM ZAGRLJAJU! Isplivala skandalozna fotka rijaliti učesnice! Teodora će da pobesni kada sazna! (FOTO) ISPLIVALI NOVI DETALJI IZ ZATVORA! Paf Didi spreman na sve samo da ga puste?! Evo šta je reper tražio! ZDRAVKO ČOLIĆ HITNO POSLAO POMOĆ POPLAVLJENIMA BIH! Gest pevača oduševio mnoge! ISPLIVALA MILIČINA PREPISKA SA TERZINOM TETKOM! Sada je jasno ko laže! Zbog ove rečenice će brujati cela nacija! “PRED ĆERKOM NE PRIČAM LOŠE O BIVŠOJ ŽENI! Kada poraste sama će shvatiti PRAVU ISTINU” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ”, Stanislav Krofak progovorio o odnosu sa Vanesom “NISAM JE PROGANJAO!” Stanislav Krofak prvi put PROGOVORIO o OPTUŽBAMA Nataše Moskve “Ona je bila moja kratkotrajna ŠEMA” “MALO SMO SE BACILI VIŠE NA MUZIKU!” Aca Lukas EKSKLUZIVNO o premijeri filma “Stravično” i koncertu koji svi željno iščekuju! (VIDEO) (PREMIJERA) “NISAM ZNAO DA LI JE TRUDNA” Stanislav Krofak o TUČI sa Majom Marinković! Ekskluzivno progovorio o RAZLOGU RASKIDA “SELJAČINA, NEMA KER ZA ŠTA DA GA UJEDE” Marija Kulić proključala od besa “Niko ga ne bi pogledao na ulici”

“Aneli će POBEDITI?! Lažirala je TRUDNOĆU?!” Ekskluzivno! Ivka Numerolog URNISALA Ahmićevu! (VIDEO)

Objavio: RHT
01/07/2024 2:56 PM

Aneli će POBEDITI?!

Čak i ako ne verujete u astrologiju i numerologiju svakoga zanima šta ga čeka u budućnosti.

Vredna ekipa HYPE televizije kontaktirala je Ivanu Skorić, poznatiju kao Ivka Numerolog koja je u ekskluzivnom intervjuu progovorila na brojne teme.

Foto: Hypetv/ATA Images

Našli smo se sa Ivkom u jednom prestoničkom kafiću, a ona nam otkrila šta to čeka naše estradne ličnosti u budućnosti.

Dotakli smo se Jelene Karleuše, MC Stojana i Zorane Mićanović i mnogih drugih javnih ličnosti.

Zanimalo nas je šta čeka numerološki kontroverznu rijaliti učesnicu Aneli Ahmić. Ivka je ubeđena da je Ahmićeva lažirala trudnoću i abortus!

Foto: Hypetv

Aneli će POBEDITI?!

IVKA: Nije bila trudna, ja sam to decidno rekla! Nijedan aspekt nije ukazivao na to, ozbiljna zaj**bancija sa narodom, ozbiljna za**ebancija sa ženama koje se vrlo, vrlo mučno bore za potomstvo. Ti znaš da sam jedna od njih… Ovo ispada kao pl*uvanje prema ženama koje se bore za potomstvo. Jako je ružno. Ne znam ko je to smislio niti sam ulazila u to. Ne verujem da joj je neko dao naredbu, ali je isfolirano”

HYPE: A šta misliš o Janjušu?
IVKA
: Ne osuđujem Janjuša, znao je da nije trudna. Rekla sam da je izgubio kontrolu nad životom, ali je provalio tu igranku i nije hteo da učestvuje u tome. Ne da nema trudnoće, nego je to blam veka! Sramota za sve žene koje se bore za potomstvo, jezivo. Mene je to rasplakalo, kako se ona sprda i lako ode na taj „abortus“…

Foto: ATAImages

HYPE: A šta čeka Aneli numerološki?

IVKA: Pa pobeda, nažalost! Pobeda, nažalost. Kažem nažalost, ponavljam protiv Aneli kao Ivka, kao numerolog nemam ništa. Ali toliko ljudi ima tamo, evo Milica je trudna što ona ne bi pobedila. Ona je sada žrtva Janjuševa, ali je lažna žrtva!

Foto: Hypetv

Šta je još Ivka otkrila i šta je prognozirala brojnim rijaliti učesnicima, saznaćete u intervjuu.

Ceo ekskluzivni intervju pogledajte ispod.

Hypetv.rs/D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner