Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRANSFORMACIJA O KOJOJ SE PRIČA! Ovako je izgledala Ana Sević na početku (FOTO) TEA O OPERACIJAMA:” Moj izgled u poslednje vreme više košta” PROMOCIJA KNJIGE TOMI ZDRAVKOVIĆU! Veliko oduševljenje! Pojavila se i ona! SVE SPREMNO ZA FESTIVAL U ITALIJI! Najpopularnija manifestacija sa 350 štandova!  DEJAN DRAGOJEVIĆ ZADAO DOMAĆI ZADATAK! U D-Castu”priča koja je izazvala lavinu komentara! “ON DETE NIKADA NEĆE NAPRAVITI” Tara Simov UDARILA na Ša Ovo su PRVI ZNACI DIJABETESA koji ŠTETE ORGANIZMU: Ne deluju opasno na prvi pogled, ali… PRAVO U METU, POGAĐA I NAJHLADNIJE SRCE! Ovo je najtužnija pesma pisana po istinitom događaju MELANIJA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O TRAMPU! Otkrila pravu istinu o njihovom braku, evo kako se zapravo ponaša prema njoj Tijanin U*ICA JE BIO ZLOSTAVLJAN U DETINJSTVU?! Igor Jurić u “Malim stvarima”, evo šta je sve ispričao Snežani Dakić! TUGA! ZAVIJENI U CRNO! PREMINULA ČUVENA GLUMICA! Pronašli je u svom domu, porodica otkrila detalje tragedije! Vozači, obratite pažnju! Ove TRI STVARI morate UVEK imati u AUTU! KAĆA DOBILA VILU U BUDVI! Pevačica ne krije da poseduje dom na kome joj svi zavide! TEMPERATURA PADA ZA 20 STEPENI! Očekuje nas VREMENSKI UDAR, zahlađenje i pljuskovi GOCA NIKAD ISKRENIJE PROGOVORILA O INTIMNOM ODNOSU: “Ne maltretiraš muškarca da mora da izdrži …” Dnevni horoskop za subotu, 28. septembar: Škorpiju izjeda ljubomora, Vodolija emotivno ispunjena, a ovaj znak će prosperirati

TRUDNA ANELI AHMIĆ HITNO NAPUSTILA RIJALITI: Presekla i donela šok odluku u vezi bebe, Janjuš van sebe!

Objavio: RHT
20/06/2024 10:06 PM

Trudna Aneli napustila rijaliti

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša od početka rijalitija intrigira javnost. Nakon informacije da je ona ostala u drugom stanju par je posebno u žiži pažnje.

Pogotovo sve zanima da li će uspeti da održe vezu, koju su nakon burnih svađa i tokom Aneline trudnoće, raskinuli. Međutim, i dalje postoji nada da će doći do pomirenja.

Trudna Aneli napustila rijaliti

Upravo zbog svih turbulencija u odnosu i brutalnih svađa sa Janjušem, Aneli je saopštila da je donela odluku da prekine trudnoću. Tu odluku je često menjala, pa se ni sada ne zna šta je njen konačan stav po pitanju toga da li će izneti trudnoću do kraja.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Ona je u više navrata izvođena na preglede. Danas je Aneli zbog redovne kontrole kod ginekologa morala hitno da napusti rijaliti jer prima terapiju. Kako je i nedavno otkrila jer je reč o prilično rizičnoj trudnoći, o čemu ne vodi računa kad upadne u vatru sa Janjušem i nastavi da se svađa sa njim.

Ahmićeva je na ovoj kontroli trebalo i da čuje otkucaje srca svoje bebe i da je videti na ekranu putem ultrazvučnog pregleda. Isto tako da sazna da li je sve u redu sa bebom, za koju još uvek javnost tačno ne zna ni da li će je ona zadržati.

Neminovno je da Aneli uskoro mora doneti konačnu odluku, ali da li će možda nakon ovog pregleda, kada bude videla bebu i čula otkucaje njenog srca, promeniti odluku o abortusu o kojoj je poslednjih dana uglavnom govorila ostaje da ispratimo. 

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner