Background adbanner
calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VEČERAS NAJAVLJENO RASKRINKAVANJE ANELI AHMIĆ! SKINULA SE VOJAŽEVA DEVOJKA I POKAZALA INTIMU! Nikad vreliji kadrovi, reper će doživeti slom kada vidi! ANITA STANOJLOVIĆ U POLICIJI? STRAVIČNE PRETNJE!? Hitna reakcija nadležnih organa! BEZBEDNOST JOJ JE OZBILJNO UGROŽENA? “ŽELIM U LOS ANĐELES” Novak Đoković nakon pobede: “Ovo je moj najveći uspeh u karijeri” MILENA RADULOVIĆ U SUZAMA! Oglasila se javno i otkrila razlog MILJANU KULIĆ VADE IZ MORA! Nije mogla ni da nasluti šta će joj se desiti, ŠOK! O BAHAĆENJU I NOVCU! Srpski vuk sa Vol strita u emisiji “Male stvari” sa Snežanom Dakić EMINA JAHOVIĆ PRE SVIH OPERACIJA! Sa 21 godinu operisala ovo, a evo kako je izgledala! (FOTO) SMRŠAĆETE DO 5 KILOGRAMA ZA SAMO PET DANA UZ OVAJ ČAROBNI NAPITAK! Jeftin je, priprema se za minut, a topi salo neverovatno SAVET ZLATA VREDAN! Ovo je način da manje trošite novca na račune, obavezno isključite jednu stvar! TUGA U DOMU ANELI AHMIĆ! Sita objavila srceparajuću fotku IVAN MARINKOVIĆ U KLADIONICI! Procurila šok fotka “U MNOGE STVARI NE VERUJEM” Mina Vrbaški se oglasila nakon raskida sa dečkom, pa progovorila o PREVARI “Pevačice znaju da budu bahate” Stefan Subotić: ” Jedne se CENKAJU, druge NEĆE DA PLATE” HYPE TV PROGRAM ZA PONEDELJAK, 5. AVGUST! Ekskluzivno u “D-Cast-u” ispovest Dade Polumente! DIJETA PEVAČICE ČINI ČUDA! Ovo je njena tajna: “Prvih 15 dana je bilo teško! Izgubila sam i mnogo masti u predelu stomaka i struka”

ŠOKANTNO I SKANDALOZNO! ĆERKA ANELI I ASMINA PROLAZI KROZ HAOS I PAKAO! Starleta kuka na sav glas!

Objavio: RHT
04/08/2024 3:31 PM

Starleta kuka na sav glas

Aneli Ahmić je iznela detalje odnosa sa Asminom Durdžićem. Starleta je istakla da je očajna jer njen bivši ne pita za ćerkicu Noru.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je izašla iz Bele kuće nije gledala klipove, ali je boli što vređaju njenu naslednicu:

Ne dešava se ništa, niko se od njih nije oglasio, niko od njih nije pitao za Noru. Videla sam da se Nora na najgori mogući način prozivana i vređana, tako da je Nora povređena što se tiče njih jako, kada je ja gledam, ne oseća se ona jer ona to ne znam. Nisam imala kontakt, neću ga imati i tako je kako je– priča i dodaje:

Starleta kuka na sav glas

Nisam pogledala nijedan klip, jedino što gledam je što mi izleti…Ne znam, nisam nešto preterano gledala. Što se tiče Nore? Pa to da se traži DNK, on zna da je Nora njegova ćerka i intervju gde je pričao da sam imala pet, šest partnera u to vreme kada sam se upoznala s njim, to je čista laž. On vrlo dobro zna da nisam imala nikoga, da sam radila neki test, to su gluposti. On mene ustvari ne može da pogodi, šta god da priča.Nije mi se Stanija obratila, meni nije ona krivac, nego on koji je dozvolio jednoj ženi da priča tako za naše dete – istakla je ona.

Hypetv.rs/S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner