Background adbanner
Background adbanner

Andrija isprozivao Aleksandru! Ovo niko nije očekivao!

Objavio: RHT
31/05/2021 9:42 AM

Pevačica Aleksandra Prijović podelila je na Instagram kako navija za Novaka Đokovića kog je podržala na današnjem meču. Novak je osvojio Beograd open, a brojne poznate ličnosti došle su da ga podrže iz prvih redova. Jedna od njih je i Prija koja je za ovu priliku odabrala elegantnu kombinaciju. Pevačica je nosila belu košulju, markiranu maramu oko glave, velike naočare za sunce i papuče Bottega Veneta.

Andrija Milošević i Aleksandra Prijović-Foto:Printscreen Instagram

Glumac Andrija Milošević prokomentarisao je pevačici stajling, a njene papuče mu se očigledno nisu dopale.

“A što je nazula pločice… Ni Lady Gaga to još nije uradila”, napisao je Andrija ispod fotografije Aleksandre Prijović.

hypetv.rs

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x