Background adbanner
calendar

Subota 10. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“JA SAM TI ĆERKA, POGREŠIO SI BROJ” Janjuš greškom SLAO PORUKE njoj a sve pročitala mala Kruna (FOTO) DRAGANA MIĆALOVIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA BEZ TRUNKE ŠMINKE! Mlada glumica novom objavom oduševila pratioce! (FOTO) BRANKO BABIĆ POKAZAO NOVU DEVOJKU! Srpski milioner smuvao Milicu, a evo gde ju je upoznao! (FOTO) “NEMAM NIŠTA PROTIV DA IMA 55 GODINA!” Slađa Poršelina progovorila o svom ljubavnom životu! ZVANIČNO SAOPŠTENJE! “Na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” je danas oko 10 časova…” “PRAVO SA JULIJSKIH ALPA U LISOVIĆE STIŽE!” Saša Mirković ima novi kec u rukavu! Evo ko stiže na IMANJE, bez nje ne može da počne! (FOTO) SVE LJUBAVI BOGDANA BOGDANOVIĆA! Ove lepotice nisu odolele kapitenu naše košarkaške reprezentacije, a jedno ime je svima poznato! “NE ŽELIM DA ZABORAVIM DEDOVINU SVOJU!” Milica Pavlović otkrila šta joj najviše nedostaje dok je u Beogradu! SIJA BRONZA KAO ZLATO! Srbi rasturili Nemce i osvetili im se za Mundobasket! SARA JO BODRI NAŠE KOŠARKAŠE U PARIZU! Naježila se od glave do pete, podelila predivne trenutke! (FOTO) EKSKLUZIVNO U EMISIJI D-CAST KARAĐORĐE SUBOTIĆ: Progovorio o ćerci Aleksandri, kriminalnoj prošlosti, kao i o ocu svoje unuke Magdalene! “MOŽETE DA ME VIDITE SAMO U CRKVI!” Sin Dragane Mirković šokirao odgovorom na pitanje koje je dobio, pa pokrenuo lavinu komentara! (FOTO) JELENA ĐOKOVIĆ PITALA VIKTORIJU BEKAM ZA SAVET! Žena najboljeg tenisera sveta otkrila da je bila anksiozna zbog ovoga! EVO ZBOG ČEGA NE MOŽETE DA IZGUBITE KILOGRAME! Ovo je ključnih sedam grešaka pri izboru doručka, najbitnijeg obroka u danu! BOGDAN SPREMIO JOVANI SPECIJALNO IZNENAĐENJE NAKON SAZNANJA POLA BEBE! Ona je ovo dugo priželjkivala, a sada će joj on to i ostvariti! NUĆI PRVI PUT OBJAVIO FOTKU SA DEVOJKOM! Reper joj stavio glavu na grudi! (FOTO)

“ANĐELA JE UDARALA GLAVOM O ZID, samopovređivala se! Morala sam da POBEGNEM!” Bojana o RASKIDU sa Šparavalo

Objavio: RHT
10/08/2024 8:15 AM

“ANDJELA JE UDARALA GLAVOM O ZID, samopovređivala se! Morala sam da POBEGNEM!” Bojana o RASKIDU sa Šparavalo

U novom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsićbliznakinje Arsić ugostile su finalistkinju rijalitija Bojanu Pavlović.

Andjela je udarala glavom o zid foto:Hypetv:showbliz/yt/zadruga andjela sparavalo, bojana pavlovic
Foto:Hypetv:showbliz/youtube/zadruga

Bojana je ekskluzivno u emisiji “SHOWBLIZ” ispričala šta se dogodilo te noći kada je ostavila Anđelu Šparavalo tokom noći dok je spavala.

Kako je rekla iskrala se iz stana i otišla u Novi Sad:

Posvađale smo se nakon žurke. Krenulabje da udara glavom u zid. Da se povređuje. Ja sam u pokušaju da je zadržim da se ne povredi dobila ogrebotine. Izgebala me je štipala”., rekla je Bojana i dodala:

“Bila je van kontrole. Ja nisam znalankako da se izvučem osim da odem preko noći. Ja nisam našla drugi način. Drugačije nije moglo. Htela sam da spasim živu glavu. Ne mogu da grešim i pravim nešto što nije. Nije krenula na mene nožem, daleko bilo. Neću praviti nešto kada nije. Samo to što sam rekla”., reklanje Pavlovićeva.

Najviše me je povredilo to za krađu novca što su hteli da mi nameste. Oni mogu da mi tako smeste i silovanje daleko bilo”., rekla je Bojana.

CELU EMISIJU POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD TEKSTA:

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner