Background adbanner
calendar

Nedelja 15. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HOROSKOP ZA NEDELJU, 15 SEPTEMBAR! Škorpije očekuju problemi sa partnerom, Lavovi će imati zdravstvene tegobe SRBIJA I REPUBLIKA SRPSKA ZAJEDNO OBELEŽAVAJU VELIKI PRAZNIK: Danas je dan srpskog jedinstva i nacionalne zastave! MRTVE PTICE PADAJU SA NEBA: Gomile uginulih životinja po ulicama prestonice! Apel građanima da se NE PANIČI “KOLIKO BI MI NAPLATILA SEKS?” Anđela Đuričić UHVAĆENA U LAŽI! I ovo je SLAGALA? Objavljen DOKAZ i PREPISKE KAČAVENDA I UROŠ RAJAČIĆ UHVAĆENI ZAJEDNO U WC-u BEZ BUBICA? Kamera snimila SVE ELVIS PRISLI JE KLEKNUO ISPRED SLEPE DEVOJČICE NA BINI: Iza ove fotografije krije se srcecepajuća priča o legendi i čoveku OGROMNOG SRCA STIŽU RODE?! TEODORA DŽEHVEROVIĆ TRUDNA? Pevačica sa košarkašem želi porodicu! “IMAM TRAUME, JEDNOM SAM…” Naša pevačica šokirala priznanjem, evo zašto u autobus nije ušla 30 godina! “NIKO JOJ NEĆE POMOĆI, JA SAM I MAMA I TATA” Aneli Ahmić se slomila u emisiji, nije mogla da dođe sebi zbog ćerke UPS! 15 ZNAKOVA koji dokazuju da ste LOŠI U KREVETU! Da li pronalazite sebe? “ONA JE MENE PROGANJALA, A NE JA NJU!” Zvezdan Slavnić uzvraća Anđeli Đuričić “Javljali su mi da mi obilazi oko zgrade!” “DALILA JE NAJODVRATNIJA ŽENA IKADA” Ana Korać uživo u emisiji JAVNO ISPROZIVALA Mujićevu ĆERKA MELINE I HARISA NE PRESTAJE DA INTRIGIRA! Evo sa kim je sada “UHVAĆENA” NA RUČKU! ŠOK! (FOTO) OVO JE DIJETA JELISAVETE ORAŠANIN! Uz pomoć nje je liniju dovela do savršenstva “KAYA OSTOJIĆ JE JE*OZOVNA!” Bokser BACIO OKO na sveže udatu pevačicu: “Dobrodržeća je, prava ZVER!” ŠOK! JUČE PRETUKLA BIVŠEG, A DANAS NASKOČILA NA DRUGOG! Jelena Ilić ne prestaje da svojim šokantnim ponašanjem, uhvaćena u akciji sa učesnikom

“KOLIKO BI MI NAPLATILA SEKS?” Anđela Đuričić UHVAĆENA U LAŽI! I ovo je SLAGALA? Objavljen DOKAZ i PREPISKE

Objavio: RHT
15/09/2024 2:05 AM

“KOLIKO BI MI NAPLATILA SEKS?” Anđela Đuričić je i OVO SLAGALA? Objavljen DOKAZ i PREPISKE

Anđela Đuričić iz dana u dan otkriva svoje pravo lice. Naime uz podršku televizije i produkcije rijalitija na Pinku, ove sezone je ušla kako bi se “oprala” od odnosa sa Zvezdanom Slavnićem.

Koliko bi mi naplatila
Foto:instagram printscreen:menejeblam/yt:zadrugaofficial

Anđela je javno govorila o navodnom nasilju od strane Zvezdana ali nije očekivala da će Slavnić pokazati njene poruke i pozive. Zvezdan je podsetimo rekao da je istina da je ona njega uhodila. Kao i da je želela da se tajno viđa sa njim.

Koliko bi mi naplatila
Foto:instagram/menejeblam

PONOVO SLAGALA

Anđela je javno govorila da se kaje zbog veze sa Slavnićem te pomenula njegovo nasilno ponašanje, dok ipak postoje video zapisi gde je ona ta koja je nasilna.


Tu nije kraj, Anđela je bila nasilna i prema kolegama iz produkcije HYPE u Bosni i Hercegovini


Da tu nije kraj dokazuje da je sada u rijalitiju čije je čelnike pljuvala i vređala planirajući da “zatvori” televiziju pokušajem suicida:

Gledaće moje samoubistvo uživo u programu kada se najmanje budu nadali”., rekla je:

MISLITE DA JE KRAJ? VARATE SE

Anđela je žestoko pljuvala produkciju po izlasku tokom snimanja emisije na televiziji HYPE kada joj je stigla poruka od produkcije:

“Da li su oni normalni? Da im ja idem u emisije besplatno ne dolazi u obzir”., rekla je.


MISLIĆETE DA JE ŠALA ALI NIJE KRAJ!

Anđela je krila i lagala da ne Ide kod psihijatra ali je isplivala prepiska dogovora termina sa psihijatrom:

Koliko bi mi naplatila
Foto:privatna arhiva

ZA SAM KRAJ I DETALJI PROFILA KOJI NEGIRA DANIMA

Anđela je u raspravi sa Mimom Šarac negirala da ima profil gde se dopisivala sa muškarcima.

Na mrežama su se aktivirali gledaoci i objavili na mrežama nacodni dokaz da Anđela zapravo ima taj profil kako se navodi i da se na njemu zaista dopisivala još 2012. godine:

Foto/instagram/menejeblam

Koliko bi mi naplatila jedan seks?”, zaista je glasilo pitanje na pomenutoj mreži iz 2012.godine koje Anđela negira a koje je citirala Mima.

DA LI JE I OVO SLAGALA?

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner