Background adbanner
calendar

Petak 18. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ URNISALA RANKOVIĆA! Goce brutalno o njegovoj porodici: “Ipak su oni…” SKANDALČINA! “STIGLA NOVA BEBICA ZA MOJU SESTRU” Saša Mirković POKAZAO BESNU MAŠINU za Miru Škorić, njen osmeh je NEPROCENJIV (FOTO) “GDE ĆU JA I KAKO ĆU?” Velika ispovest Mirke Vasiljević! Stefan Usiljanin PRETRESAO glumicu: “Proći će!” Sve o ljubavi, karijeri, roditeljima, porodici…A OVO ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA! “Gastoz se IGRA SA ANĐELOM ĐURIČIĆ! Neverovatno da je čovek zaljubljen u nju! Ona ih je RAZOTKRILA: Anđela je MONOTONA… (VIDEO) RASKRINKANO DA JELENA I IVAN IMAJU TAJNI DOGOVOR! Ovo su detalji njihovog skandaloznog plana, propašće u zemlju od stida PET PUTA IZBO DEVOJČICU U SUBOTICI! Nastavnica pitala đaka zašto je došao bez torbe, njegov odgovor ledi krv u žilama! KATARINA GRUJIĆ JE UZ POMOĆ OVE DIJETE SMRŠALA 14 KILOGRAMA ZA TRI MESECA! Ovo pravilo nikako ne krši, prepolovila se! (FOTO) ADI ŠOŠE: „Snimio bih duetsku pesmu sa Dženanom Lončarevićem“ “NE VOLIM EGOCENTRIKE, MAMINE I TATINE SINOVE” Marija Ignjatović bez dlake na jeziku i o bivšem dečku! (VIDEO) ANELI I ENA NA IVICI TUČE! Ahmićeva skočila na nju i unela joj se u facu, pljušte skandalozne uvrede i psovke! REKLAMIRA ZLATNI RENDE! Dok Branko Babić uživa sa novom devojkom, Tačkasta Mara ima ŠOK PROBLEME: “Živci i vreme su sve što mi je potrebno” EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Zorica Marković odgovara na POKUŠAJ PROZIVKI Goce Lazarević! Zoka POSTAVILA KOLEGINICU NA SVOJE MESTO! STRAVIČNA ISPOVEST DENIZ DEJM ZA HYPE TV NAKON ŠTO JE DEPORTOVANA IZ AMERIKE! Starleta grca u suzama: “Optužena sam za prostituciju” “PSOVAO JE I…” Jezivi detalji devojke koja je videla Lijama Pejna pola sama pre smrti MIRKA VASILJEVIĆ U PRETRESU o temama koje nikad nije otvarala! Muž Vujadin, pokojni otac… HYPE TV PROGRAM za SUBOTU, 19. NOVEMBAR! UŽAS U KURŠUMLIJI! Otac uhapšen zbog silovanja maloletne ćerke, devojčica ga sama prijavila

“Ovca” – kako ona tvrdi za sebe! ANĐELA ĐURIČIĆ SAZNALA ZA POMIRENJE ANE I ZVEZDANA PA BURNO REAGOVALA!

Objavio: RHT
18/10/2024 12:39 PM

ANĐELA ĐURIČIĆ SAZNALA ZA POMIRENJE ANE I ZVEZDANA PA BURNO REAGOVALA!

Anđela Đuričić saznala je za iznenadno pomirenje između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića pa je poprilično burno reagovala.

foto: instagram/prinscreen/andjelaadjuricicc

Iako je učesnik jednog rijalitija gde nema informacija iz spoljnog sveta, Đuričićeva je ipak na samo njoj poznat način ipak saznala za ovo pomirenje. Tako da nije baš sve kako se priča, već informacije poprilično dolaze do učesnika rijalitija, a oni znaju sve šta se dešava van zidina Bele kuće. Očigledno je, nema šta. Ali najzanimljivija je bila Anđelina reakcija, što su mnogi shvatili kao da se baš potresla zbog ovog pomirenja. Izgleda da je shvatila da je Zvezdanu bila samo “igračka” nekoliko meseci, jer se on pomirio sa Anom, što dokazuju i njihove zajedničke slike.

“Meni je ovo presmešno, oni su mi stvoreni jedno za drugo, sad je jasno da sam bila ovca”

A evo šta je Anđela pričala o svojoj rijaliti karijeri pre samo nekoliko meseci:

Moja rijaliti karijera je zaista završena i ovim putem stavljam tačku na sve priče koje kruže o mom ulasku u riajliti – rekla je Anđela. A onda pogazila svoje reči, jer je u isti i ušla. I tako dokazala da je sada stvarno ispala “ovca”.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner