Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Anđelina Džoli besna zbog odluke suda! Ulaže žalbu!

Objavio: RHT
06/06/2021 11:41 AM

Glumačka zvezda Anđelina Džoli besna zbog odluke suda da deli starateljstvo nad decom sa bivšim suprugom, holivudskim zavodnikom Bredom Pitom, pa ulaže žalbu na sudsku odluku.

Angelina Jolie i Bred Pitt-Foto:Printscreen

Bred i Anđelina godinama imaju turbulentan odnos, a na sudu su se prethodnih pet godina sastajali zbog starateljstva, koje je, prema poslednjoj odluci suda, zajedničko.

Poslednje ročište je razbesnelo glumicu, a prema rečima izvora, ona svom bivšem mužu neće oprostiti to što ju je porazio u bici za starateljstvo nad njihovom decom.

– Ona mu nikada neće oprostiti… Smatra da je sve ovo daleko od gotovog i veruje da će pravda na kraju da pobedi – otkrio je izvor dodavši kako je glumica spremna na sve kako bi uložila žalbu i ovaj put dobila parnicu.

Podsetimo, posle meseci svedočenja svedoka i stručnjaka za usluge deteta koji su razgovarali sa njihovom decom, sudija Džon Oderkirk navodno je jasno izneo svoja razmišljanja o presudi, a gotovo pet godina Bred se na sudu borio da dobije jednaka prava na šestoro dece koja deli sa bivšom suprugom.

Angelina Jolie i Bred Pitt-Foto:Printscreen

 Tako mu je laknulo. Njegova jedina namera je da provodi više vremena sa decom – rekao je nakon presude izvor za “Page Six”.

Džoli i Pit su roditelji šestoro dece, od kojih je pet maloletno: Medoks (19), Paks (17), Zahara (16), Šajlo (14) i blizanci Vivijen i Noks (12).

Izvor: Telegraf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner