Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

ANĐELA ĐURIČIĆ RAŠIRILA NOGE DOK JE SPAVALA BEZ POKRIVAČA, SEVNULA JOJ INTIMA, SKANDALČINA!

Objavio: RHT
18/03/2023 7:00 PM

Anđela Đuričić, jedna od zadrugarki šeste sezone popularnog rijalitija Zadruga, privukla je pažnju javnosti svojim moralnim principima i načelima kojih se pridržavala u protekloj sezoni.

Foto: Printscreen YouTube

Međutim, u ovoj sezoni je prekršila ta načela i započela seksualnu vezu sa bivšim robijašem Zvezdanom Slavnićem.

Njen nedoličan način ponašanja, kontroverze i seksualni odnosi sa Slavnićem, izazvali su zaprepašćenje među gledaocima, posebno zbog njenog izuzetno opuštenog ponašanja pred milionskim auditorijumom. Anđela, koja je ranije pazila da je kamere ne uhvate u nezgodnim situacijama, sada spava raširenih nogu, pri čemu su njeni intimni delovi više nego vidljivi.

Ovo nije prvi put da su kamere zabeležile Anđelu u ovakvom izdanju, a često ima intimne odnose ispred kamera sa svojim partnerom Zvezdanom Slavnićem.

Podsetimo, Anđela je “otela” muža Ani Ćurčić, a Slavnić i Đuričićeva otpočeli su romansu u aktuelnoj sezoni rijalitija. Ana je nedavno ušla u “Zadrugu” i suočila se sa bivšim mužem, a dešavanja u rijalitiju ne prestaju da šokiraju domaću javnost.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner