Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Anđela Đuričić ne pušta Zvezdana Slavnića, zalepila se za njega kao pijavica!

Objavio: RHT
24/01/2023 9:45 PM

Anđela Đuričić poslednjih nekoliko dana svojim postupcima sve više intrigira javnost.

Foto: Printscreen

Zvezdan je izabran ove nedelje za potrčka i vreme mora da provodi sa Žanom Đorđević. Anđela je odmah rešila da ga ne pušta samog u izolaciju, da joj se ne bi dogodila ista situacija kao i prošle nedelje sa Aleksandrom Nikolić.

Zvezdan je bio protiv ove ideje, ali ona nije želela da odustane, već je bila odlučna da želi da spava u izolaciji sa njim. Zakačila se za njega, a on je nastavio da spava.

– Ona u njega gleda kao u Boga, ovo je bolesno, 

-Zakačila se za njega kao pijavica,

– Dosadnija je od krpelja” – samo su neki od komentara ostalih zadrugara.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner