Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“SME CAR DA DOĐE U BEOGRAD, ALI NE SME DA SE JAVI MENI I DA KAŽE ‘DOŠAO SAM DA TI POPUŠIM K**AC’” Kristijan otkrio da se Car KRIO u Srbiji? NEOČEKIVANO! Svi zanemeli zbog Tee Tairović koja se pojavila na nastupu Barbare Bobak! (FOTO/VIDEO) LETELO PERJE! ŠOK DETALJI O STANIJI I ASMINU! Komšinica razvezala jezik: “Svaki put kad se pojavila Aneli nastajao je haos, ona ga je isterivala iz stana” GLUMICA RODILA DETE U PETOJ DECENIJI:”Družila sam se, putovala, živela rasterećeno i bez razmišljanja o tome hoću li se udati i imati dete” HAOS NE PRESTAJE! Rasta brutalnom porukom o Desingerici i napadima na njega! JOŠ DVA DANA DO OLIMPIJSKIH IGARA! Pariz pod visokim merama bezbednosti! Đoković ne ide u olimpijsko selo već želi da bude izolovan?! (FOTO) RHMZ UPOZORAVA NA NEPOGODE! Popaljeni alarmi za celu Srbiju, na udaru i Beograd! “ZAKL*ĆEMO TI DETE” Kristijan Golubović dobija MONSTRUOZNE PRETNJE tokom letovanja u Hrvatskoj sa dve bebe i Kristinom OVA ĆETIRI DATUMA SU POSEBNA! Ako ste rođeni baš na taj dan u mesecu pratiće vas sreća “OSTALA SAM NA ULICI UPLAKANA! Unosio mi se u lice i oduzeo mi telefon!” Žestoke svađe su svakodnevnica Mile Nađ! Ovo je njena POTRESNA ISPOVEST! (VIDEO) SJAJA I GLAMURA NIGDE!? KARIĆEVA BIVŠA PRROMENILA PLOČU!? OVDE SU PRAVILI VENČANJE JOVANA I BOGDAN! Mladenci sve pokazali (FOTO) “FILIP JE ISFRUSTRIRAN! Boli ga Maja, boli ga Aleksandra, on bi sve da bude NJEGOVO! E, pa NE MOŽE!” Dejan ponudio POMOĆ Caru nakon što ga je nazvao “VEHABIJOM” i “PSOM” PREOKRET! JANJUŠ OTKRIO SVE O POMIRENJU SA ANELI! Ona sija od sreće SKANDALOZNO! KOMŠIJE DESINGERICE RAZVEZALE JEZIK:”Njegovu ženu je sramota” “CAR JE ALEKSANDRU OD PRVOG DANA SMATRAO PROSTITUTKOM!” Kristijan stao u odbranu Aleks: “Žao mi je nje i tog deteta! Promenila se” DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 24. JUL! Bika čekaju izazovi na poslu, Lav ima potrebu da dominira, a evo kome slede ljubavne turbulencije

“ANČI, OPROSTI MI, VEROVALA SAM ZLIM I LOŠIM LJUDIMA!” Pokajala se zbog svega, pa joj se iz rijalitija obratila! Kačavenda pred NERVNIM SLOMOM

Objavio: RHT
21/04/2024 11:11 PM

“ANČI, OPROSTI MI!”

U aktuelnoj sezoni rijaliti formata, ne prođe jedan dan da se ime Ane Ćurčić ne spomene.

Budući da je tamo nekoliko ljudi koji su zbog svog jezika završili na sudu sa Anom, neretko je tema upravo ona.

“ANČI, OPROSTI MI!”
Foto:HypeTV/Instagram printscreen/samo.realno6

Među njima su Milena Kačavenda, njena nekadašnja bliska prijateljica, Marko Đedović o čijem cenkanju na sudu smo nedavno pisali (za više detalja klik OVDE).

Ne zaboravimo Ivana Marinkovića čije reči ni Ana nije zaboravila, pa se i sa njim našla pred licem pravde.

“ANČI, OPROSTI MI!”
Foto: Hype TV

Miljana Kulić danima unazad vodi rat sa Milenom Kačavendom. Tako je danas tokom čitavog dana bila u sukobu koji je kako je noć odmicala dobio svoj zaplet. 

“ANČI, OPROSTI MI!”

Ona je dok je sedela u pušionici sa Milenom, rešila da je isprovocira, pa je počela da hvali njenu bivšu drugaricu. Tom prilkom je na sve načine pokušavala da isprovocira Kačavendu.

– Ja bih ovu priliku iskoristila da se izvinim Ani Ćurčić. Izvini, znaš da sam lako manipulativna osoba, to jest verujem ljudima. Neko ne može da laže za neke stvari. Imam potrebu da ti se izvinim zbog svake tužne reči koju sam izgovorila za tebe – započela je. 

“VEROVALA SAM ZLIM LJUDIMA!”

– Verovala sam lošim i zlim ljudima. Izvini Anči, provele smo toliko vreme u prošloj Zadruzi, tako da ako možeš da prihvatiš izvinjenje, izvinila bih ti se od srca – izrekla je Miljana sve vreme gledajući u ogledalu Milenin lik.

Foto: Instagram printscreen/samo.realno6

Milena se sve vreme smejala, ali se po njenoj reakciji videlo da joj nije sasvim svejedno.

HypeTV/N.A/M.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner