Background adbanner
Background adbanner

Anastasija Ražnatović proslavila svoj rođendan! “Ne želim da ureknem vezu sa Đorđem”! (VIDEO)

Objavio: RHT
26/05/2021 9:27 AM

Naša najpopularnija ličnost mlađe generacije Anastasija Ražnatović, sinoć je proslavila svoj 23. rođendan. Slavlju su, pored njene majke Svetlane Cece Ražnatović, brata Veljka i njigovih partnera, prisustvovale i brojne poznate ličnosti kao i Anastasijin dečko Đorđe Kuljić.

Veljko je pri dolasku na rođendan izbegao fotoreportere i ušao na sporedni ulaz. Međutim, dok je žurka bila u jeku oglasio se fotografijom na svom Instagram nalogu. On je objavio fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju majke Svetlane i supruge Bogdane.

Delić sa Anastasijinog rođendana možete pogledati u videu ispod:

Šta je Anastasija poželela sebi za rođendan i šta je rekla za svog dečka Đorđa pogledajte u video-prilogu:

Izvor: hypetv.rs i Alo

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x