Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

Anastasija Ražnatović premijerno: „Istina je…Izvini!“

Objavio: RHT
25/05/2021 2:26 PM

Nakon duže pauze nepojavljivanja u javnosti, Anastasija Ražnatović biće gošća Stevana Radivojevića u emisiji Nedeljno popodne sa Stevanom, koja se emituje svake nedelje od 17 časova na Hype televiziji.

Anastasija će, između ostalog, ekskluzivno na Hype-u promovisati svoje dve nove pesme „Istina“ i „Izvini“ koje su izašle juče.

Odbrojavanje do gostovanja je počelo, a do tada redakcija Hype televizije i portala www.hypetv.rs čestita Anastasiji rođendan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner