Background adbanner
Background adbanner

Ana Nikolić nikad u boljem izdanju! Pojavila se u providnoj haljini sa dekolteom do pupka!

Objavio: RHT
25/07/2021 11:01 AM

Popularna pevačica Ana Nikolić liniju je dovela do savršenstva, neretko eksperimentiše sa izgledom, i oduševljava iznova i iznova.

Ana Nikolić-Foto: ATA Images

Nikolićeva je na sebi imala providnu kreaciju koja je u istakla njenu figuru, na kojoj je pevačica radila poslednih meseci, te je sve oduševljala njena transformacija od 50 kilograma manje.

Ana Nikolić-Foto:ATA Images

Haljina je imala dekolte tačno do pupka, a ispod nje pevačica definitivno nije nosila brus, kreacija je  prekrivena čipkom i šljokicama, pa je ona izgledala u isti mah veoma eleganto, ali i provokativno.

Ana je i preko glave imala mrežu prekrivenu cirkonima, zbog koje je morala da zaliže kosu.

Na Aninom nastupu uživali su košarkaš Boban Bobi Marjanović, muzički producent Filip Miletić pevačica Angellina, kao i glumac Luka Raco, a sudeći po kadrovima koje su objavljivali, oni su se odlično proveli.

Ana Nikolić-Foto:ATA Images

Inače, Ana je nastupila na otvaranju invent centra “Dream”, u Beton hali, a a zašto su sve oči bili uperene u nju čim je izašla iz automobila ispred objekta.

Izvor: Telegraf

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x