Background adbanner
Background adbanner

Ana Nikolić nikad u boljem izdanju! Pojavila se u providnoj haljini sa dekolteom do pupka!

Objavio: rht
25/07/2021 11:01 AM

Popularna pevačica Ana Nikolić liniju je dovela do savršenstva, neretko eksperimentiše sa izgledom, i oduševljava iznova i iznova.

Ana Nikolić-Foto: ATA Images

Nikolićeva je na sebi imala providnu kreaciju koja je u istakla njenu figuru, na kojoj je pevačica radila poslednih meseci, te je sve oduševljala njena transformacija od 50 kilograma manje.

Ana Nikolić-Foto:ATA Images

Haljina je imala dekolte tačno do pupka, a ispod nje pevačica definitivno nije nosila brus, kreacija je  prekrivena čipkom i šljokicama, pa je ona izgledala u isti mah veoma eleganto, ali i provokativno.

Ana je i preko glave imala mrežu prekrivenu cirkonima, zbog koje je morala da zaliže kosu.

Na Aninom nastupu uživali su košarkaš Boban Bobi Marjanović, muzički producent Filip Miletić pevačica Angellina, kao i glumac Luka Raco, a sudeći po kadrovima koje su objavljivali, oni su se odlično proveli.

Ana Nikolić-Foto:ATA Images

Inače, Ana je nastupila na otvaranju invent centra “Dream”, u Beton hali, a a zašto su sve oči bili uperene u nju čim je izašla iz automobila ispred objekta.

Izvor: Telegraf

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x