Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Ana Nikolić kao “MUNJA”! Zbog svog stajlinga, od FANOVA, dobila novi nadimak! (FOTO)

Objavio: RHT
06/05/2021 10:00 AM

Popularna pevačica Ana Nikolić izenadila je provokativnom odevnom kombinacijom kojojm je raspametila mnoge.

Ana je pozirala sedeći, ali i u pozama koje “otkrivaju” dosta toga, i to u providnoj čipkastoj haljini ispod koje je imala crni veš.

Zbog pevačicinih provokativnih kadrova “gore” društvene mreže, a mnogima je ovakvim stajlingom i telom, u nikad boljoj formi, raspalila maštu.

https://www.instagram.com/p/COf21jvnTzF/

Pevačica “puca” do samopozdanja, pa su se komplimenti na račuin njenog izgleda samo nizali, a fanovi su joj zbog izgleda dali nadimak i epitet “Munja”.

“Ovo je disciplina i ništa drugo, prava si mačka”, “Kapa do poda kako izgledaš”, “Ana, možemo li da te zovemo munja?”, “Duplo mršavija, ova žena sve može”, “Gde si munjo!”, “Odličnoi izgledaš”, neki su od komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner