Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

ANA KORAĆ, ZBOG NOVOG DEČKA, ODBILA UČEŠĆE U ZADRUZI

Objavio: RHT
25/03/2021 9:50 AM

Kako su domaći mediji objavili, Ana Korać se dogovorila sa čelnim ljudima Pinka, da u martu ponovo udje u rijaliti, i to za 2.000 evra nedeljno. Međutim, Ana se predomislila i promenila mišljenje jer, kako je rekla, njen novi dečko se ne slaže sa time.

„Iako je inače miran tip, histerisao je i vrištao na nju. Plaši se da bi mogla da ga prevari u rijalitiju sa Markom Janjuševićem Janjušem, pa zato neće ni da čuje za to. Ana je toliko luda za njim da ga sve slepo sluša. Pozvala je produkciju, izvinula se i otkazala učešće. Uopšte nije želela da polemiše sa svojim momkom, već je spustila loptu i rekla mu da će ga poslušati“, tvrdi neimenovani izvor za medije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner